GDE SE IGRA FINALE KUPA SRBIJE? Partizan već rezervisao hotel u Nišu, ali...
Čair, Foto: Espreso.co.rs

FSS Na potezu

GDE SE IGRA FINALE KUPA SRBIJE? Partizan već rezervisao hotel u Nišu, ali...

- FSS je organizator događaja, on odlučuje o tome - kaže Miloš Vazura na pitanje o pomeranju finala

Objavljeno:

Kako tvrdi Sportski žurnal, u petak će biti održan sastanak Takmičarske komisije FSS, kada bi finale i zvanično trebalo da se prebaci iz Niša u Beograd. Na koji stadion - saznaće se po završetku žreba, ili bi bar tako trebalo da bude!

Glavni razlozi ovakve odluke su loš teren stadiona Čair, što se videlo i tokom polufinalne utakmice između Radničkog i Partizana (iako nikad nije bio bolji), kao i bezbednosna procena da bi se utakmica teže obezbeđivala u Nišu.

- FSS je organizator događaja, on odlučuje o tome. Ne možemo mi da biramo. Eto, iz Saveza su nam prošle godine rekli da se igra u Surdulici i tako je i bilo. Kazao sam predsedniku Slaviši Kokezi: Vi ste kao krovna organizacija doneli odluku, nećemo da se mešamo - rekao je za Žurnal generalni direktor Partizana Miloš Vazura, a zatim dodao:

- Inače, mi smo već rezervisali hotel u Nišu.

Crno-beli ne bi imali ništa protiv da se finale Kupa igra u Nišu, ili bar tako kaže profesor Vladimir Vuletić ispred Uprave (Zoran Tošić i Vladimir Stojković tvrde da bi bolje bilo u Beogradu, zbog lošeg terena, o čemu smo vam već pisali), dok iz tabora Zvezde žele Beograd.

- Voleo bih da se igra u Beogradu, na dobrom terenu. Nije bitno na kom stadionu. Utakmica u glavnom gradu nosila bi sjajnu energiju. Za Niš me takođe vezuju sjajne uspomene i neću biti manje srećan ako se bude igralo na Čairu - rekao je golman Zvezde Milan Borjan za Žurnal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.