RAK RANA SVIH DELIJA: Milojević otkrio kolike su šanse da ostane u Zvezdi!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

OGLASIO SE VELIKI GOSPODIN

RAK RANA SVIH DELIJA: Milojević otkrio kolike su šanse da ostane u Zvezdi!

Valja podsetiti da je Milojević nedavno istakao da je ,,umoran“ od trenerskog posla u Crvenoj zvezdi istakavši kolika je obaveza biti strateg u redovima crveno-belih

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovo je progovorio o svom ostanku na svečanoj dodeli nagrada za najbolje pojedince u ovoj sezoni Superlige Srbije.

Spekuliše se da će Milojević napustiti Crvenu zvezdu na kraju sezone i prihvatiti unosnu ponudu neimenovanog kluba iz Kine, ali navijači crveno-belih i dalje gaje nadu da će popularni Miloje ostati u Ljutice Bogdana i naredne godine.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta / Miloš Miškov

Milojević nije dao konkretnu informaciju ni ovog puta pri primanju laskavog priznanja za najboljeg trenera u domaćem prvenstvu, po drugi put u nizu.

- Znam da ćete me pitati da li ostajem i sledeće sezone, a mogu samo da kažem da su šanse ,,fifti-fifti“. Tu je i generalni direktor, pa ćemo pričati - rekao je Milojević.

Valja podsetiti da je Milojević nedavno istakao da je ,,umoran“ od trenerskog posla u Crvenoj zvezdi istakavši kolika je obaveza biti strateg u redovima crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.