SAGA JE GOTOVA: Završen transfer Luke Jovića!
Luka Jović slavi jedan od golova u dresu Ajntrahta, Foto: EPA/Ronald Wittek

KONAČNO SRBIN U REAL MADRIDU

SAGA JE GOTOVA: Završen transfer Luke Jovića!

Ostaje mu još samo da sedne u avion po završetku sezone

Objavljeno: 20:30h

Toliko se pisalo o tome. Bilo je "pataka", bilo je verodostojnih informacija, bilo je spinovanja. Pričalo se o Barseloni, PSŽ-u, Bajernu i mnogim drugim velikanima, ali na kraju ga je Real Madrid privoleo u svoje redove!

Sada je to, čini se, i zvanično, pošto nemački Sky Sport, dakle ozbiljna medijska kuća, prenosi informaciju da je transfer Luke Jovića u redove madridskog velikana vredan 60 miliona evra "završen".

Luka Jović protiv Čelsija
Luka Jović protiv Čelsija foto: EPA/Andy Rain

Takođe, otkrivena je i plata Srbina na Santjago Bernabeuu, a ona bi trebalo da bude deset miliona evra godišnje.

Jović ima 21 godinu, a tokom ove sezone je za Ajntraht postigao 27 golova na 47 mečeva u svim takmičenjima. Podsetimo, klub iz Frankfurta je nedavno otkupio njegov ugovor iz Benfike, na šta je imao prava po ranijem dogovoru dva kluba.

Poslednji Srbin koji je nosio dres Reala bio je Perica Ognjenović, koji je tamo prešao pošto se afirmisao u Crvenoj zvezdi. Pre njega, boje Kraljevskog kluba nosili su Predrag Spasić (o njemu možete da čitate OVDE), Perica Ognjenović, Dejan Rambo Petković, Milan Janković.

Naravno, moraju se pomenuti i Predrag Mijatović i Robert Prosinečki, legende Partizana i Crvene zvezde kao "naši" igrači koji su ostavili ogroman trag u legendarnom klubu.

Ako neko ima dara da ostane upamćen na Santjago Bernabeuu poput velikog Mijata, to je Luka Jović!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.