DUŠAN TADIĆ BACIO NAVIJAČE U REBUS: Znači li ovo da neće ostati u Amsterdamu?
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

OSTAJE LI?

DUŠAN TADIĆ BACIO NAVIJAČE U REBUS: Znači li ovo da neće ostati u Amsterdamu?

Goreo je Amsterdam na proslavi titule

Objavljeno:

Fudbaleri Ajaksa osvojili su 34. titulu šampiona Holandije, prvu posle pet godina.

Goreo je Amsterdam na proslavi titule, a najsrećniji je bio srpski reprezentativac Dušan Tadić koji je u poslednjem kolu protiv De Grafšapa postigao dva gola i tako krunisao Kopljanike.

Sjajno je Srbin predvodio talentovanu generaciju igrača iz Ajaksove škole, mogu da žale jedino za nesrećno izgubljenim polufinalom Lige šampiona protiv Totenhema, ali brojevi imaju šta da kažu. U dresu Ajaksa, Tadić je postigao 36 golova na 55 mečeva i upisao 24 asistencije, a osvojio je i titulu najboljeg strelca lige.

- Nije me bilo briga za to, tim je na 1. mestu. Ponosan sam na uspeh i tim, na ovaj klub - rekao je Tadić, koji se klubu višestruko isplatio, pošto je doveden prošle godine iz Sautemptona za 12 miliona evra.

Na početku sezone bili su postavljeni jasni ciljevi.

- Želeli smo da osvojimo titulu i igramo Ligu šampiona. Klub se kreće u pravom smeru. Mentalitet se promenio. To je možda razlog zašto su me kupili, moj profesionalizam i mentalitet. Bez tih stvari ne možete ništa da osvojite. Ajaks titulu duguje mnogo boljem mentalitetu - dodao je srpski reprezentativac.

Dobre partije ne prolaze nezapaženo pa navijače Ajaksa najviše zanima da li će Srbin ostati i naredne sezone u Amsterdamu imajući u vidu da iz Kine stižu ponude sa mnogo nula.

- Ajaks i Dušan Tadić su dobar brak. Nikad ne možeš obećati ništa 100 odsto, ali mislim da je ovde sve super. Vrlo sam srećan - zaključio je Dušan Tadić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.