ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA PROMOCIJU DRESA: Delije mogu da nabave novu opremu sa 3 zvezdice i pre meča u nedelju!
Vujadin Savić u novom dresu, Foto: crvenazvezdafk.com

Slavlje je počelo na Marakani

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA PROMOCIJU DRESA: Delije mogu da nabave novu opremu sa 3 zvezdice i pre meča u nedelju!

Biće upriličeno druženje sa igračima

Objavljeno:

Crvena zvezda će u petak promovisati novi dres sa tri zvezdice iznad grba koje su prišivene zbog 30. šampionskih titula.

Klub sa Marakane u nedelju će uoči meča poslednjeg kola Superlige prirediti šampionsko slavlje sa navijačima i na tom meču će igrači prvi put nositi novu garnituru dresova u kojima će igrati naredne sezone.

Ipak, pre fešte na Marakani, crveno-beli će organizovati druženje sa navijačima već u petak od 14 časova u Red Star šopu na stadionu.

- To znači i da zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa prvotimcima Zvezde, jer će svi igrači biti u klupskoj prodavnici od 14 sati i premijerno ćete moći da vidite i kupite novi dres sa trećom zvezdicom. Cena je 7.990 dinara. Biće to prilika i da pozdravite šampione koji su doneli 30. titulu na Marakanu, zbog koje se simbolično dodaje treća zvezdica na grb. Crveno-beli fudbaleri će se, kao po običaju, družiti sa zvezdašima koji dođu i deliti im autograme na specijalnim karticama za ovu priliku, a moći će i da se fotografišu sa njima - poručili su sa Marakane.

Program proslave titule počinje u 18 časova u nedelju, dok je utakmica sa Napretkom zakazana za 19h.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.