FANTASTIČNA VEST ZA ZVEZDU: To je ono što se čekalo, ali i dalje nije sve gotovo! Nedelja je ključni dan!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

Neočekivani poklon

FANTASTIČNA VEST ZA ZVEZDU: To je ono što se čekalo, ali i dalje nije sve gotovo! Nedelja je ključni dan!

Stvari se odvijaju izuzetno povoljno po srpskog šampiona

Objavljeno:

Crvena zvezda i njeni navijači će slaviti u nedelju jubilarnu 30. titulu šampiona države, ali će krišom gledati i prema Poljskoj.

Razlog? Rasplet u Ekstraklasi ko će biti prvak, pošto su im događaji u pretposlednjem kolu tamošnjeg prvenstva itekako išli na ruku, zbog statusa nosioca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Srpski šampion će na žrebu za prvo kolo kvalifikacija biti sigurno nosilac, a kako sada stvari stoje posle neočekivanog raspleta u Poljskoj, vrlo verovatno će biti nosilac na žrebu i u drugom kolu.

No, suština priče je da u sredu uveče Legija nije iskoristila kiks vodećeg Pjasta i izgubila je autogolom na gostovanju Jagijeloniji, dok je prvoplasirani Pjast odigrao 0:0 protiv Pogona.

To znači da Pjast ima sada dva boda prednosti i u poslednjem kolu protiv Leha mu je dovoljno da osvoji i bod da bi stigao do titule u Poljskoj ili da Legija protiv Zaglebja ne pobedi u slučaju kiksa Pjasta.

Zvezdi je potrebno da Pjast bude šampion jer će tako sigurno biti nosilac na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona 18. juna.

Utakmice poslednjeg kola u Poljskoj se igraju u nedelju od 18 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.