TRANSFER RINGIŠPIL U TORINU: Atletiko kupuje u Juventusu, a Čelsi mu vraća propalu investiciju!
Paulo Dibala sa saigračima, Foto: EPA/Juanjo Martin

USIJAN TELEFON

TRANSFER RINGIŠPIL U TORINU: Atletiko kupuje u Juventusu, a Čelsi mu vraća propalu investiciju!

Postao je meta Atletika nakon što je Antoan Grizman objavio da će napustiti Madrid i da će najverovatnije karijeru nastaviti u Barseloni

Objavljeno:

Čelnici Atletiko Madrida imaju ozbiljnu nameru da u svoje redove tokom letnjeg prelaznog roka dovedu napadača Juventusa Paula Dibalu.

Kako prenosi "Gazeta delo sport", Jorgandžije su počele razgovor sa bratom argentinskog fudbalera Gustavom, koji mu je i agent. Madridski tim spreman je da Dibali ponudi petogodišnji ugovor po kojem će godišnje dobijati devet miliona evra, uz dodatne bonuse.

Ističe se da Dibala razmatra ponudu i da čeka razvoj situacije u Torinu, jer će u slučaju da Masimilijano Alegri ostane trener Juventusa napustiti Staru damu. Argentinac je postao meta Atletika nakon što je Antoan Grizman objavio da će napustiti Madrid i da će najverovatnije karijeru nastaviti u Barseloni.

Argentinski fudbaler je u Juventus došao 2015. godine iz Palerma i sa Starom damom osvojio je tri titule u Seriji A.

Nije on jedini Argentinac koji se ovih dana pominje, a da ima neke veze sa Juventusom.

Gonzalo Iguain
Gonzalo Iguain foto: AP/Kirsty Wigglesworth

Čelsi je odlučio da Staroj dami vrati Gonzala Iguaina i na taj način odbacio mogućnost otkupa ugovora, piše ostrvski tabloid Dejli Mejl.

Iza Iguaina je loša sezona na pozajmicama u Milanu i Čelsiju, ukupno je dao tek 13 golova, ubedljivo najmanje kada se pogleda poslednjih osam sezona, pa je logično zašto Plavci nemaju nameru da ga zadrže za 35 miliona evra, koliko je unapred dogovoreno.

Loša vest za argentinskog napadača je činjenica i da nema mesto ni u Juventusu, koji će ovog leta probati da ga proda ili prosledi na novu pozajmicu, kako ne bi popunjavao mesto na platnom spisku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.