PRE BIH IGRAO FINALE NA MARAKANI NEGO NA ČAIRU: Partizanov junak iz Niša nema dilemu da li treba promeniti domaćina
Zoran Tošić zna gde bi voleo da igra finale, Foto: Printscreen

Tošić posle niša

PRE BIH IGRAO FINALE NA MARAKANI NEGO NA ČAIRU: Partizanov junak iz Niša nema dilemu da li treba promeniti domaćina

Iskusni vezista je postigao gol vredan plasmana u finale Kupa Srbije

Objavljeno: 09:33h
Aleksa Radosavljević

Partizan će braniti trofej Kupa Srbije u finalu protiv Crvene zvezde.

Crno-beli će petu uzastopnu godinu se boriti za ovaj trofej, a za to se pobrinuo Zoran Tošić golom u 80. minutu utakmice u revanšu protiv Radničkog koji je doneo prolaz crno-belima.

- Od početka je bio cilj da prođemo u finale, jer je to obaveza kad igraš u Partizanu. Naročito posle loše sezone u prvenstvu. Ostao nam je Kup, bitno takmičenje, jer u njemu Partizan godinama pruža dobre rezultate i osvaja trofej. Kad se karijere završe svi se pitaju šta si i koliko osvojio, postali smo svesni toga. Drago mi je da smo u finalu, jer su pehari razlog zbog kojeg igramo fudbal - rekao je Tošić posle meča.

Nije bilo svejedno igračima Partizana kada je Radnički samo nekoliko minuta ranije poveo 1:0 i tako anulirao njihovu prednost iz prvog meča u Beogradu.

- Bio je veliki ulog. Kako se meč bližio kraju, a nama rezultat išao naruku, znali smo da moramo da se odbranimo kako znamo i umemo, jer je Radničkom bio potreban gol. Nažalost, kad smo ga primili nije bilo nazad, tad smo spustili loptu, počeli da igramo kako znamo, pa nam je tih poslednjih 15 minuta bio najbolji period na utakmici.

Zoran Tošić postiže gol protiv Radničkog
Zoran Tošić postiže gol protiv Radničkogfoto: Starsport©

Odlično je osetio kuda će proći lopta koju je uputio Rikardo u peterac.

- Odlična akcija kod gola. Tražio sam loptu Zdjelaru, on je dodao Rikardu, ispratio sam ga. Nešto mi je govorilo da će lopta doći i, eto, došla je. Prava reakcija, mada, ovo se i očekuje od Partizana - opisao je gol Tošić.

Sledećeg četvrtka će se u borbi za trofej igrati Večiti derbi, a Tošić nema dilemu da bi voleo da se domaćinstvo finala Kupa prebaci iz Niša za Beograd.

- Ako mene pitate pre bih igrao i na Marakani nego na ovom terenu u Nišu, ali ne znam koliko se ja pitam - poručio je Bambi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.