IMAJU UBISTVO NA STADIONU IZA SEBE: Ozloglašena navijačka grupa Atletika poslala poruku 'mišu' Grizmanu!
Antoan Grizman je naljutio ozloglašene momke koje nije smeo, Foto: EPA/Kiko Huesca

Slučajno da se ne desi

IMAJU UBISTVO NA STADIONU IZA SEBE: Ozloglašena navijačka grupa Atletika poslala poruku 'mišu' Grizmanu!

Atletico Frente spadaju među najbrutalnije huligane u Španiji

Objavljeno:

Antoan Grizman izazvao je gnev među navijačima Atletiko Madrida pošto je putem Tvitera saopštio da će predstojećeg leta napustiti klub.

Francuz je bio jedan od simbola "jorgandžija" u prethodnih pola decenije i miljenik navijača, posebno nakon što je odbijao brojne ponude da pređe u neke druge klubove.

Međutim, shvatio je da u Madridu neće moći da ispuni svoje ciljeve i ambicije i zato će se od leta najverovatnije preseliti u Barselonu koja ga već godinama želi u svojim redovima.

Takva njegova odluka izazvala je žestoke reakcije kod pristalica madridskih crveno-belih, a ono što svakako zabrinjava jeste da se zamerio najozloglašenijoj navijačkoj grupi na tribini - Atletico Frente.

Reč je o huliganima poznatim po svojoj brutalnosti koji su čak i ubili jednog navijača Deportivo La Korunje ispred starog stadiona "Visente Kalderon" pre pet godina.

Oni su nesrećnog mladića pretukli i potom ga povređenog bacili u reku i on je nastadao, dok su noževima izboli još nekolicinu protivničkih navijača.

Zbog tog incidenta im je bio jedno vreme i zabranjen ulazak na stadion, ali im je kasnije predsednik kluba Enrike Kerezo dozvolio da uđu na tribine pod uslovom da ne prave incidente.

E sada su se oni oglasili putem Tvitera zbog Grizmana i poslali jasnu poruku treneru Dijegu Simeoneu da se slučajno na usudi da ubaci u tim Grizmana za poslednji meč u sezoni protiv Levantea.

Još su jasno poručili Francuzu da je običan "miš".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.