PARTIZAN PREŽIVEO NIŠ: Tošić zakazao Večiti derbi u finalu Kupa!
Detalj sa prvog meča u Beogradu, Foto: Starsport©

polufinale kupa srbije

PARTIZAN PREŽIVEO NIŠ: Tošić zakazao Večiti derbi u finalu Kupa!

Sva dešavanja sa meča mogi ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 22:05h

Gledaćemo Večiti derbi u finalu Kupa Srbije, pošto je Partizan eliminisao Radnički u polufinalu!

Crno-beli su remizirali sa Radničkim iz Niša na Čairu 1:1 (0:0) i tako odbranili 1:0 iz prvog meča u Beogradu.

Savo Milošević je sve šokirao sastavom za meč sa Nišlijama, jer je u vatru bacio mladog Lazara Pavlovića, kome je ovo bio prvi meč za seniorski tim Partizana. 17-godišnji vezista je sa 'desetkom' na leđima odigrao solidan meč i pokazao da je budućnost kluba iz Humkse.

foto: Starsport©

Prvo poluvreme obeležila je prilično tvrda igra, izostala su veća uzbuđenja, a jedinu priliku imao je Pantić u petom minutu utakmice, kada nije iskoristio odlično povratno dodavanje Tošića.

Nastavak je doneo više uzbuđenja, Radnički je bolje ušao u drugo poluvreme, Ranđelović je dva puta mogao da pogodi mrežu crno-belih, ali je Stojković odlično reagovao, dok je drugi pokušaj krilnog napadača Radničćkog otišao preko gola.

1 / 7 Foto: Starsport©

Tempo utakmice je opadao, a onda je usledio 74. minut utakmice i gol za Radnički. Bivši fudbaler Zvezde, Saša Stojanović, je posle povratne lopte Ranđelovića matirao Stojkovića, ali radost Nišlija nije dugo trajala, pošto je šest minuta kasnije Partizan došao do gola vrednog plasmana u finale Kupa Srbije. Rikardo je sjajno uposlio Tošića, koji je sa pet metara ubacio loptu u gol Ristića za ekstazu Grobara.

Finale je na programu sledeće srede, upravo na stadionu Čair.

Sva dešavanja sa meča mogi ste da pratite na našem lajv-blogu

KRAJ UTAKMICE: Radnički Niš - Partizan 1:1 (0:0)

Crno-beli su u finalu Kupa Srbije!

80' - GOOOL: Partizan dolazi do izjednjačenja, Gomeš je sjajno uposlio Tošića koji je na prazan gol pogodio za veliko slavlje Grobara. Partizan na korak od finala!

77' - Po onome što smo videli Partizan je u ovoj situaciji oštećen za penal, lopta je posle centaršuta pogodila u ruku Drinčića, ali sudija Lukić nije pokazao na belu tačku. Sumnjiva situacija...

74 ' - GOOOOOL: Vodi Radnički - Saša Stojanović je posle povratne lopte Ranđelovića matirao Stojkovića za radost Nišlija. Radnički je anulirao prednost Partizana iz prve utakmice. Očekuje nas drama u nastavku.

68' - Bondarenko je napustio teren, a u igri je Japanac Noma.

58' - Ponovo šansa za Radnički, sjajno je prošao Todorvski i uposlio Ranđelovića, koji je šutirao preko gola.

55' - Lalatović je ušao u sukob sa glavnim sudijom Lukićem zbog jednog starta Zdjelara.

50' - Prva šansa za Radnički, Ranđelović je šutirao iskosa, ali dobro je reagovao Vladimir Stojković.

46' - Bez promena u sastavima.

POLUVREME: Radnički Niš - Partizan 0:0

Statistika prvog poluvremena
Statistika prvog poluvremenafoto: Printscreen

43' - Prilično tvrd meč gledamo u Nišu. Radnički nije uspeo da stvori nijednu priliku do sada, dok su crno-beli zapretili u petom minutu preko Pantića.

38' - Pantićev udarac sa distance završio je daleko pored gola.

30' - Tražili su fudbaleri Partizana penal, pošto je Strahinja Pavlović pao u kaznenom prostoru Radničkog posle duela sa Haskićem.

Tri frakcije navijača bodre Partizan u Nišu.

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

24' - Snažan udarac Ranđelovića! Sa nekih 25-26 metara pokušao je mladi krilni napadač Radničkog, ali je Stojković bio na pravom mestu i skrenuo loptu u korner.

20' - Prvi korner za Radnički, ali bez opasnosti po gol Vladimira Stojkovića.

18' - Meraklije i Grobari su se setili Demira Jurkića, momka koji je sa 18 godina poginuo u navjačkom obračunu 2017. godine.

13' - Za sada nema većih uzbuđenja u Nišu.

5' - Prva prilika za Partizan, Tošić je poslao povratni pas za Pantića, koji je šutirao preko gola.

20:00 - Utakmica u Nišu je počela - tribine Čaira su poluprazne!

1 / 1 Foto: Espreso.co.rs

19:55 - Vladimir Stojković je na udaru navijača niškog Radničkog.

19:45 - Mladi Lazar Pavlović je pre utakmice govorio o svojim fudbalskim idolima.

- Čast mi je što sam dobio priliku da treniram sa prvim timom i naravno upoznam svog uzora Sašu Ilića. Na svetskom nivou to je Mesi, ali je Saša neko ko je svojim predanim odnosom i ljubavlju prema klubu uzor svima. U Partizanu sam od 2011. godine i naravno imam nekoliko želja, koje ću nadam se ispuniti, a to je da debitujem za prvi tim, osvojim titulu, igramo ponovo Ligu šampiona i dam gol večitom rivalu. Prve tri, četri godine sam na treninge putovao iz Obrenovca, ali pošto nisam baš iz samog grada, već iz sela Zvečka, to mi je predstavljalo problem. Kako smo bili stariji, a treninzi naporniji i češći, sve teže mi je bilo da uskladim školu i treninge. Tada smo odlučili da se zbog mene svi porodičnom preselimo za Beograd - rekao je Pavlović i dodao:

Ovde sam nastavio školovanje, ali poput mojih drugova, zbog brojnih obaveza sam od prošle godine prešao na vanredno. U klubu sam stekao sjajne prijatelje i sa većinom od njih se baš družim i van treninga. Ne mogu da opišem tu sreću kada sam pozvan da budem deo prvog tima. Još uvek ne mogu da verujem da delim svlačionicu sa Saletom Ilićem, Lolom Smiljanićem i ostalim saigračima. Sale me je super prihvatio i pomaže mi da se što lakše prilagodim prvom timu i treninzima.

19:35 - Poznati su sastavi za večerašnji meč. Veliko iznenađenje priredio je Savo Milošević. Sa brojem 10 na leđima igraće od starta Lazar Pavlović, momak rođen 2001. godine, koji nema do sada ni sekund odigran u prvom timu Partizana!

Radnički (4-2-3-1): Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević – Drinčić, Bondarenko – Stojanović, Ranđelović, Grbić – Haskić.

Partizan (4-2-3-1): Stojković - N. R. Miletić, Valijente, S. Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Tošić, Pantić, L. Pavlović - Rikardo.

18:50 - Prema rečima našeg reportera u Nišu vlada prilično mirna atmosfera.

1 / 2 Foto: Espreso.co.rs

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.