KOLAROV I SAIGRAČI NAPRAVILI IZNENAĐENJE ZA DE ROSIJA: Suze zbog kapitena, prštale emocije na sve strane!
Danijele de Rosi i Aleksandar Kolarov, Foto: EPA/FABIO FRUSTACI

DIRNULI SU GA U SRCE

KOLAROV I SAIGRAČI NAPRAVILI IZNENAĐENJE ZA DE ROSIJA: Suze zbog kapitena, prštale emocije na sve strane!

Čekaju ga još dve utakmice u Seriji A, protiv Sasuola i Parme posle kojih će reći konačno zbogom Vučici za koju je odigrao 615 mečeva i postigao 63 gola

Objavljeno: 21:29h

Kapiten fudbalera Rome Danijele de Rosi napustiće voljeni klub.

Nedavno se oprostio Frančesko Toti, a njegovog zamenika na mestu kapitena čekaju još dve utakmice u Seriji A, protiv Sasuola i Parme posle kojih će reći konačno zbogom Vučici za koju je odigrao 615 mečeva i postigao 63 gola.

- Da mogu da vratim vreme ponovo bih odabrao da nosim Romin dres. Žao mi je samo što je jedna izvanredna generacija, čiji sam bio deo, nije osvojila neki značajan trofej, jer je to svakako zaslužila, mnogo više od nekih drugih klubova - rekao je De Rosi.

Čelnici kluba ponudili su mu funkciju, ali on ne želi još da obuče funkcionersko odelo.

- Znam koliko godina imam i šta to znači u fudbalu, tako da sam svestan i odluke čelnika kluba, koji su mi ponudili da radim u upravi kluba Voleo bih da budem trener, ne vidim sebe odmah kao direktora, ali bi to imalo smisla ovde u Romi. Moram da učim, ovo će biti dug put. Ipak, ja se i dalje osećam kao fudbaler, tako da ću po završetku sezone otići na odmor, za vreme koga uopšte neću misliti na fudbal, a potom ću u dogovoru sa porodicom i menadžerom odlučiti o nastavku karijere - dodao je kapiten Rome.

Legendarnog fudbalera je posebno dirnuo potez saigrača Aleksandra Kolarova i drugih koji su napravili špalir za De Rosija noseći dresove sa njegovim prezimenom na leđima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.