PRAVI RONALDO ZBOG SE*S SKANDALA URADIO VAZEKTOMIJU: Zamrznuo sam dovoljno sperme da formiram fudbalski tim!
Jedini pravi Ronaldo, Foto: EPA/Mariscal

BOG FUDBALA!!!

PRAVI RONALDO ZBOG SE*S SKANDALA URADIO VAZEKTOMIJU: Zamrznuo sam dovoljno sperme da formiram fudbalski tim!

Osvrnuo se na neke stvari koje nemaju veze sa samim fudbalom, ali se iznova i iznova ponavljaju

Objavljeno:

Jedan je Ronaldo! Svaki pravi fudbalskli ljubitelj s kraja 90-ih i početka 2000-ih složiće se sa ovakvom konstatacijom.

On je govorio o nesanici i tremi uoči finala Mundijala u Japanu i Južnoj Koreni 2002. godine, a sve zbog straha da će mu se ponoviti situacija iz Pariza od četiri godine ranije.

- U finalu u Jokohami svi su posle večere otišli na spavanje, a ja sam pomislio: Ne mogu da spavam, je.. ga. Tražio sam ljude sa kojima bih mogao da razgovaram i našao sam Didu, tada rezervnog golmana Brazila i rekao mu: Ne i ti, molim te, ostani ovde sa mnom. Nisam uopšte spavao taj dan zbog straha da bi to moglo da se ponovi. Dida je ostao sa mnom sve vreme - otkrio je popularni Zuba.

Ronaldo
Ronaldo foto: AP

On sada gleda fudbal iz predsedničkog ugla. Smatra da je njegova uloga u Valjadolidu nešto drugačija od onih koje imaju ostale gazde klubova.

- Imam jednu stvar koju drugi nemaju, a to je da sam igrao fudbal i znam šta igrači misle. Dobro znam šta žele i šta im je neophodno - istakao je Ronaldo.

Osvrnuo se i na neke stvari koje nemaju veze sa samim fudbalom, ali se iznova i iznova ponavljaju.

- Ljudi se mobilišu zbog mnogih stvari, ako ste crni, ako ste gej... Ne sećam se da me je neko branio kada su me zvali debelim. Nije me briga za to - otkrio je.

Inače, on se tokom karijere našao u nekolicini seks skandala, morao je i na test očinstva zbog nečega što je radio u Tokiju 2002. baš tokom već pomenutog Mundijala, pa je bilo dokazano da on jeste biološki otac jednog dečaka. Majka je bila konobarica iz jednog kafića iz glavnog grada Japana.

- Uradio sam vazektomiju, ali sam uspeo da zamrznem dovoljno sperme da formiram fudbalski tim, ukoliko to želi moja partnerka - rekao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.