ZVEZDINO SAOPŠTENJE: Prema slovu zakona... Svi koji hoće na proslavu titule, moraju ovo da znaju!
Crvena zvezda sprema feštu za proslavu titule, Foto: Starsport©

Mora tako

ZVEZDINO SAOPŠTENJE: Prema slovu zakona... Svi koji hoće na proslavu titule, moraju ovo da znaju!

Bez ulaznice se neće moći ući na Marakanu iako je ulaz besplatan

Objavljeno:

Tribine stadiona "Rajko Mitić" na proslavi titule Crvene zvezde u nedelju 19. maja biće širom otovrene, ali je za to neophodno preuzeti besplatne ulaznice na blagajnama stadiona, saopštili su crveno-beli na svom zvaničnom portalu.

Početak ceremonije dodele šampionskog pehara zakazan je za 18 časova, a sama utakmica sat vremena kasnije, a iz Ljutice Bogdana apeluju na svoje pristalice da ranije obezbede dragoceno parče papira. - Prema slovu Zakona, za svaku utakmicu neophodne su ulaznice, pa ćete za šampionski spektakl biti u prilici da ih preuzmete na blagajnama Marakane, kako biste nesmetano ušli na stadion. Karte će se deliti od srede, 15. maja, svakog dana od 10 do 18 časova, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice. Očekuje se veliki broj ljudi na samoj ceremoniji proslave titule i poslednjem meču ove sezone u Superligi, zato dođite ranije i preuzmite vaše besplatne karte, kako se na ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve. Šef Vladan Milojević je sa svojim saradnicima i izabranicima odbranio domaći tron, i ekipa je zaslužila još jednu atmosferu za pamćenje - stoji u saopštenju crveno-belih.

Crvena zvezda je obezbedila šampionsku titulu dva kola pre kraja, a u poslednjem je očekuje okršaj sa Napretkom iz Kruševca. Ipak, crveno-beli su koncentrisani na revanš polufinala Kupa Srbije sa Mladosti u Lučanima u sredu (17.30).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.