MENADŽER JE LAGAO: Legendarni Jaja Ture ipak neće u penziju!
Jaja Ture demantovao je navode svog menadžera, Foto: AP/Thanassis Stavrakis

ŠTA JE OVO?

MENADŽER JE LAGAO: Legendarni Jaja Ture ipak neće u penziju!

Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija i Barselone nije igrao otkako je Olimpijakos raskinuo ugovor sa njim u decembru prošle godine

Objavljeno: 15:42h

Bivši fudbaler Mančester Sitija i Barselone Jaja Ture demantovao je vest da je završio igračku karijeru.

Njegov menadžer Dimitri Seluk je prošle nedelje izjavio da je Ture odlučio da završi igračku karijeru i da će se posvetiti trenerskom poslu, ali je jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena to demantovao.

- Bilo je dosta konfuzije oko moje budućnosti, ali želim svima da jasno stavim do znanja da volim fudbal i da nameravam da igram još nekoliko godina - napisao je Ture na Tviter nalogu.

Fudbaler Obale Slonovače je potvrdio da se sprema za trenersku karijeru, ali da je sada fokusiran jedino na nove izazove u igračkoj karijeri.

- I ne brinite, kad dođe vreme, ja ću lično saopštiti da idem u penziju - dodao je igrač iz Obale Slonovače.

Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija i Barselone nije igrao otkako je Olimpijakos raskinuo ugovor sa njim u decembru prošle godine, a za atinski klub odigrao je dve utakmice. On je prošlog leta prešao u Olimpijakos iz Mančester sitija, sa kojim je osvojio tri titule u Premijer ligi, FA kup i dva Liga kupa. Sa Barselonom je 2009. godine osvojio Ligu šampiona, a za reprezentaciju Obale Slonovače 35-godišnji Ture odigrao je 101 utakmicu i postigao 19 golova, a nastupao je na Svetskim prvenstvima 2006, 2010. i 2014. godine dok je četiri puta osvajao titulu za najboljeg afričkog fudbalera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.