POGBA UPAO U ŽESTOKU SVAĐU S NAVIJAČIMA: Došao da ih pozdravi, a onda su počele najstrašnije uvrede s tribine!
Pol Pogba, Foto: AP

POTPUNo RASULO

POGBA UPAO U ŽESTOKU SVAĐU S NAVIJAČIMA: Došao da ih pozdravi, a onda su počele najstrašnije uvrede s tribine!

Letnji prelazni rok još nije počeo, a već se priča o egzodusu iz Mančestera

Objavljeno: 12:06h

Sezona za zaborav Mančester junajteda gotova je porazom od prežaljenog Kardifa sa 2:0 na "Old Trafordu" u poslednjem kolu Premijer lige.

To je bio još jedan dokaz rasula koja se dešava u redovima Crvenih đavola uprkos novom treneru Ole Gunaru Solskjeru. Kao najvećeg krivca navijači su označili Francuza Pola Pogbu.

Kada se utakmica sa Velšanima završila, igrači i stručni štab su krenuli u počasni krug kako bi se oprostili od navijača do sledeće sezone. Francuski fudbaler je skinuo dres i poklonio ga jednom dečaku, a zatim je zamolio navijače za oproštaj zbog još jedne loše partije.

To je bila kap koja je prelila čašu. Prvo je Pogba sarkastično aplaudirao, na šta su navijači zamolili norveškog stručnjaka da ga otera iz kluba.

- Ti si je*eno go*no - dobacio je jedan navijač.

Francuz je pokušao da smiri pobesnelu pristalicu, ali nije uspeo.

- Od...i - bio je odgovor ljutog navijača.

Iako je ekipa odlično startovala u prva dva i po meseca kada je Solskjer došao na klupu, usledio je pad i loš završetak sezone koji je Crvene đavole odveo u Ligu Evrope naredne sezone. Letnji prelazni rok još nije počeo, a već se priča o egzodusu iz Mančestera pa su tako najavljeni odlasci Andera Erere, Antonija Valensije, Antonija Marsijala, Davida De Hee i Pola Pogbe koji pokušava da pređe u Real.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.