FULAM PRODAJE MITROVIĆA ZA OZBILJNU LOVU: Srbin ostaje u Premijer ligi!
Aleksandar Mitorivć, Foto: AP

transfer na pomolu

FULAM PRODAJE MITROVIĆA ZA OZBILJNU LOVU: Srbin ostaje u Premijer ligi!

Od sledeće sezone na "Sent Merisu"

Objavljeno:

Sautempton spreman da izdvoji veliki novac za Srbina, trener Ralf Hasenhitl obožava napadača Fulama

Aleksandar Mitrović biće ovog leta jedan od najtraženijih fudbalera u Premijer ligi. Njegov Fulam je nekoliko kola pre kraja Premijer lige izgubio status člana elitnog ranga, a za snažnog napadača Srbije odavno se raspituju engleski klubovi. Ako je verovati pisanju ostrvskih medija Sautempton je najozbiljniji u anga`ovanju srpskog centarfora.

Menadžer Svetaca iz Sautemptona Nemac Ralf Hasenhitl istakao je da je Aleksandar Mitrović njegova prva želja i zbog toga je u dogovoru sa klubom spreman da ponudi 35.000.000 evra za njegovo obeštećenje. Pored Sautemptona za Mitrovića su interesovanje pokazali i ostali premijerligaši poput Brajtona, Vest Hema i Kristal Palasa.

Mitrović postaje Svetac
Mitrović postaje Svetacfoto: AP/Nigel French

"Sveci" će ovog leta otkupiti od Liverpula napadača Danija Ingsa za 20.000.000 evra i Aleksandra Mitrovića vide kao njegovog idealnog partnera u napadu. Ove sezone kao navalni igrači nisu se pokazali Čarli Ostin, koji je imao mnogo problema sa povredama, kao i a Šejn Long koji iza sebe ima očajnu sezonu.

Engleski mediji pišu da bi Aleksandar Mitrović bio "žarišna tačka" za Sautempton i da bi im ponudio nešto što već dugi niz godina nemaju. Posebno se potencira njegova igra le|ima i povezivanje veznog reda sa napadačima. Nemački stručnjak je Ralf Hasenhitl svestan je da bi sa snažnim Srbinom "Sveci" sledeće sezone mogli da izađu iz prosečnosti, odnosno da se umesto za opstanak bore za trofeje i izlazak u Evropu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurirsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.