DA LI OVO ZNAČI DA JE DOŠAO KRAJ? Posle ovih reči Vladana Milojevića Delije neće moći mirno da spavaju!
Vladan Milojević, Foto: Beta/Branislav Božić

umoran je!

DA LI OVO ZNAČI DA JE DOŠAO KRAJ? Posle ovih reči Vladana Milojevića Delije neće moći mirno da spavaju!

Možda sam umoran, guraće Zvezda i bez mene - reči su stratega kluba sa Marakane

Objavljeno:

Najbolji trener Crvene zvezde u 21. veku, bez bilo kakve sumnje - Vladan Milojević je čovek koji ušao u srca svih Zvezdaša i koji je crveno-bele vratio na fudbalsku mapu Evrope. Osvojio je dve uzastopne šampionske titule i stvorio pobednički mentalitet u ekipi sa Marakane, tako da su vesti o njegovom odlasku sa klupe Zvezde prilično uzdrmale sve Delije.

Posle novih izjava Vladana Milojevića biće im još gore, pošto deluje da je sjajni stručnjak najavio kraj saradnje sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Na pitanje da li se umorio, Zvezdin Klark Kent je odgovorio:

- Možda i jesam... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga - rekao je Vladan Milojević za Sportski žurnal.

foto: Starsport©

U narednim danima Milojević će morati da se izjasni o nastavku saradnje.

- Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je deo vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u hatoičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija. Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši. Mentalitet mi je takav da se vezujem, dajem sve od sebe.

Imaju li navijači Crvene zvezde razlog za strah, glasilo je još jedno pitanje novinara Žurnala. - Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je velik iklub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera.

Iako predstavlja veliku privilegiju nije uvek lako biti trener Zvezde.

- Pet godina ne znam da li sam se okupao u moru kao čovek. Nemamo vremena da izđemo sa porodicom, odemo na neko putovanje. Ljudi to ne razumeju, subota, nedelja i sreda su za utakmice, stalno smo u adrenalinu i u karantinu. Na mnogim destinacijama sam bio, ništa nisam video. Trijumfalnu kapiju smo osmotrili kroz autobus, takođe i Ajfelov toranj iz daljine. Hotel, avion, razmišljanja kako ćemo da odigramo. A, u javnosti je drugačija percepcija - dodao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.