CILJ JE OSTVAREN: Savo Milošević o teškom putu Partizana posle pobede nad Vojvodinom!
Savo Milošević, Foto: Beta / Dragan Gojić

zadovoljan je

CILJ JE OSTVAREN: Savo Milošević o teškom putu Partizana posle pobede nad Vojvodinom!

Ono što sam danima govorio, to smo i uradili, te mi je puno srce zbog toga što sam te mladiće danas video na terenu - rekao je trener Vojvodine posle poraza na stadionu "Karađorđe".

Objavljeno:

Strateg Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan postignutim u Novom Sadu, nakon pobede crno-belih nad Vojvodinom (2:1) i plasmana u evropske kvalifkacije sledeće sezone.

- Jako je teško bilo, ovaj put smo mi uspeli da damo gol više. Mi smo danas uspeli da obezbedimo jedan jako bitan cilj, da obezbedimo Evropu. Znate i sami koliko je to bitno za klub kao što je Partizan. Što se tiče meča, već smo pričali o terenu i njegovom kvalitetu, u većini meča bivate naterani da igrate tranziciju gde se Vojvodina mnogo bolje snalazi od nas. Ali, danas uspeli da to svedemo na razumniju meru, pa smo imali i malo više od igre, malo više šansi. Rezultat je realan, zasluženo smo pobedili. Po ovom terenu je to bilo sasvim zadovoljavajuće - kazao je Milošević.

Treneru Vojvodine Radovanu Krivokapiću je uprkos porazu srce bilo puno zbog partije njegove ekipe.

- Partizan je danas bio bolji za taj jedan gol, iako ste na terenu mogli da vidite baš mladu ekipu Vojvodine. Ono što sam danima govorio, to smo i uradili, te mi je puno srce zbog toga što sam te mladiće danas video na terenu. Za mene lično, to je veći uspeh nego plasman u plej-of, a nadam se da je tako i za klub, jer ovo je budućnost i nešto što će Vojvodini doneti rezultate u narednom periodu. U toku utakmice, bilo je perioda kada smo igrali dobro i kontrolisali igru, ali moram da kažem da je ovoga puta presudilo iskustvo Partizana, odnosno igrači koji su ušli u igru u drugom poluvremenu i uneli preokret. Ipak, bez obzira na to, smatram da smo odigrali dobru utakmicu. Ostaje žal zbog toga što nismo došli do povoljnijeg rezultata, ali za mene je bitnije to što ste mogli da vidite plejadu mladih igrača - istakao je Krivokapić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.