PROBLEM ZA CRVENO-BELE: Zvezda dobila preozbiljnu konkurenciju u borbi za potpis centarfora!
Mehdi Taremi, Foto: AP

biće zanimljivo

PROBLEM ZA CRVENO-BELE: Zvezda dobila preozbiljnu konkurenciju u borbi za potpis centarfora!

Ukrajinski velikan nema finansijskih teškoća i sigurno mu neće biti problem da izdvoji 1.7 miliona evra za godišnju platu Mehdija Taremija

Objavljeno:

Crvena zvezda je dobila ozbiljnu konkurenciju u pokušaju dovođenja željenog napadača u letnjem prelaznom roku.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija u beogradskim medijima dašampion Srbije želi reprezentativca Irana, Mehdija Taremija, ali se u trku za sjajnim golgeterom uključio Dinamo iz Kijeva.

Ukrajinski velikan nema finansijskih teškoća i sigurno mu neće biti problem da izdvoji 1.7 miliona evra za godišnju platu na koliko se procenjuje vrednost ovog iranskog fudbalera.

Obeštećenja neće biti s obzirom da mu ističe ugovor u Al-Garafi, pa je to jedan od glavnih razloga zbog kojih je srpski šampion iskazao interesovanje, međutim to će privući i druge klubove u ovu trku.

Ukrajinski mediji najavljuju, ukoliko transfer bude realizovan, da će to biti prvi prelazak iz Katara u šampionat Ukrajine, a ne zaboravljaju i jedan zanimljiv podatak iz bliske prošlosti – Taremi je, dok je nastupao za Persepolis, postigao gol u meču protiv Al-Ahlija, na čijoj je klupi tada sedeo proslavljeni ukrajinski fudbaler Sergej Rebrov i sprečio ga da prođe dalje u Ligi šampiona Azije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.