OBEĆALI STE MI 300 EVRA PRED IZBORE, PA POBEGLI: Superligaški trener dobio čudno pismo od stranačke drugarice!
Neško Milovanović i izborna kutija, Foto: Beta/Miloš Miškov/Branislav Božić

POLEDICA PODELIO NA TVITERU

OBEĆALI STE MI 300 EVRA PRED IZBORE, PA POBEGLI: Superligaški trener dobio čudno pismo od stranačke drugarice!

Krajnje interesantno pismo dospelo je do srpske javnosti

Objavljeno:

Sada su već davno prošli lokalni izbori 2018. godine, poslednji put kada su glasači u Srbiji izlazili na birališta, kako bi odabrali ko će ih predstavljati na nivoou grada u kom žive.

U velikoj većini gradova, pobedu je odnela vladaluća Srpska napredna stranka, ali i pored takvih rezultata, ponegde se pojavi poneki nezadovoljni birač ove političke opcije.

Takva situacije se upravo dogodila u Lučanima, iako je od tada prošlo skoro godinu dana, pošto je jedna glasačica SNS poslala pismo lokalnom opštinskom odboru, ali i povereniku za tu stranku, kada je ova zapadnosrpska opština u pitanju.

- Obzirom da proteklo vreme od lokalnih izbora, kada su poverenici SNS Šid bili u mojoj kući (dva meseca kao centar SNS-a), dužni su mi, kako su rekli-obećali, 300 eura isplatiti. Istog trenutka kada su izbori završeni, pobegli su, nisu se ni pozdravili, čak ni rezultat nisam znala, već sam ih kontaktirala. Više puta sam zvala Aleksandra Jovanovića i uvek su bila obećanja, doći će da isplate, do današnjeg dana nije se ni oglasio, a sada se više i ne javlja na moje telefonske pozive. Pored njega bili su još izvesni Bojan i Saša. Sve vreme kampanje bili su u mojoj kući, gotivila sam ih pićem, hranom, pa čak sedam dana pred izbore, jedan od njih je i spavao (navodno, radi moje bezbednosti). Obzirom da sam penzioner, morala sam da se snalazim sama, kako sam znala i umela. Mislim da je za SNS ovo velika sramota, a takođe i prevara za mene. Smatram da treba da mi pomognete i rešite ovaj problem - napisala je u pismu upućenom predsedniku opštine Lučani Milivoju Doloviću, ali i treneru lučanske Mladosti, inače povereniku za SNS za ovu regiju, Nenadu Nešku Milovanoviću.

Šta vi kažete na ovo pismo koje je putem Mirka Poledice našlo svoj put do društvenih mreža?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.