TAJNA HEROJSKOG PODVIGA IZ SVLAČIONICE TOTENHEMA: Uleteo besan je na poluvremenu i izvređao ih, a nije trener!
Fudbaleri Totenhema slave herojski podvig i ulazak u finale Lige šampiona, Foto: AP

Tako se to radi

TAJNA HEROJSKOG PODVIGA IZ SVLAČIONICE TOTENHEMA: Uleteo besan je na poluvremenu i izvređao ih, a nije trener!

Sad je valjda jasno zašto je on lider ekipe

Objavljeno:

Fudbaleri Totenhema su priredili jedan od najvećih fudbalskih šokova u revanšu polufinala Lige šampiona, kada su za samo 45 minuta uspeli da nadoknade 3 gola minusa protiv Ajaksa i plasiraju se u polufinale.

Na poluvremenu je delovalo kao da je sve izgubljeno za "pevce" (gubili su 2:0 u Amsterdamu uz poraz 1:0 iz prvog meča na svom terenu), a onda je usledio neverovatni "kambek" koji će se dugo prepričavati.

Ali šta se to zapravo dogodilo u pauzi između dva poluvremena, pita se čitava planeta.

Odgovor je Hari Kejn.

Hari Kej je kapitenski na poluvremenu održao govor
Hari Kej je kapitenski na poluvremenu održao govorfoto: AP

Povređeni kapiten Totenhema je prema rečima saigrača upao besan među njih posle prvih 45 minuta na "Johan Krojf" areni i propisno ih izvređao, a to je ono što im je bilo potrebno da se pokrenu i naprave herojski podvig.

- U poluvremenu je ušao u svlačionicu i drao se na nas govoreći da možemo da igramo bolje. To smo svi znali, ali trebalo nam je njegovo vođstvo u tom trenutku. Znali smo šta će se dogoditi čim je ušao u svlačionicu jer nije bio srećan. Podigao nas je i njegovo prisustvo je od ogromnog značaja za nas", rekao je desni bek Totenhema, Kiran Tripije.

Fudbaleri Totenhema
Fudbaleri Totenhemafoto: AP

Tako je i dao odgovor zašto su određeni ljudi kapiteni svojih ekipa. Nekad jednostavno, nije bitno ni to da li su prisutni na terenu ili ne, nego baš u ovakvim situacijama.

Kejn je doživeo povredu zgloba protiv Sitija u prvom meču četvrtfinala i minimalne su šanse da uopšte zaigra u finalu 1. juna u Madridu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.