Eliminacija iz Kupa je prelomila: Ješić nije više strateg Sarajeva! (FOTO)

SPORAZUMNI RASKID UGOVORA

Eliminacija iz Kupa je prelomila: Ješić nije više strateg Sarajeva! (FOTO)

Poslednja utakmica donela je izuzetno lošu igru našeg tima, kao i lošu atmosferu unutar svlačionice zbog čega su šef stručnog štaba Miodrag Ješić i Upravni odbor kluba dogovorili sporazumni raskid ugovora, istakao je predsednik kluba
Objavljeno: 10:38h

Bilo je svega i svačega u mandatu Miodraga Ješića na klupi fudbalskog kluba Sarajevo, a sada je posle septembra 2015. godine završio trenerski posao u Bosni i Hercegovini. Masovna tuča huligana i funkcionera, bivšem treneru Partizana psovali majku četničku! (VIDEO) Nekadašnji trener i igrač Partizana eliminsan je u Kupu BiH od Slobode iz Tuzle u revanš meču sa 3:0 na domaćem terenu, posle poraza od 2:1 u prvoj utakmici. BAŠ NAS MRZE: Navijači Zrinjskog napali srpskog trenera u Mostaru! (VIDEO)

- Nažalost, ostvareni rezultati na početku prolećnog dela takmičarske sezone 2015/16 nisu bili zadovoljavajući. Poslednja utakmica donela je izuzetno lošu igru našeg tima, kao i lošu atmosferu unutar svlačionice zbog čega su šef stručnog štaba Miodrag Ješić i Upravni odbor kluba dogovorili sporazumni raskid ugovora - istakao je predsednik kluba Edis Kusturica i rekao da nije bilo govora o bilo kakvoj isplati odšteta niti radnji koje bi išle na štetu kluba. Ješić je Sarajlije predvodio na 16 utakmica, a na debiju je savladao Vitez sa 4:0, potom poraz u derbiju sa Željezničarom minimalnim rezultatom, odakle su se nastavil "klimavi" rezultati.
Ukupno je ostvario 9 pobeda i 5 poraza uz dva remija, ali to nije zadovoljilo čelnike kluba sa "Koševa". (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.