STIŽU POJAČANJA: Mrkela zadovoljan učinjenim, a poznato je zbog čega će biti još zadovoljniji!
Mrkela i Terzić na Marakani, Foto: Dado Đilas

izjava

STIŽU POJAČANJA: Mrkela zadovoljan učinjenim, a poznato je zbog čega će biti još zadovoljniji!

Jednom nogom ekipa je u finalu Kupa Srbije, a tamo će rival biti Partizan ili Radnički

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, govorio je o sezoni u kojoj su crveno-beli odbranili titulu, a klub je blizu plasmana u finale Kupa Srbije.

- Imali smo odličnu sezonu kada se uzmu u obzir prvenstvo, Kup i ono što smo uradili u Ligi šampiona. Posle utakmice sa ekipom Mladosti možemo da kažemo da imamo trofej u rukama i na to smo izuzetno ponosni. Taj susret je bio veoma važan, jer smo krunisali celu sezonu trofejom koji sada čvrsto držimo u rukama. Više od osvojenih bodova i ostvarenih pobeda znači mi to što su tokom većeg dela sezone naši fudbaleri igrali odlično. Kada je to slučaj, kada se zalažete na terenu i kada sve funkcioniše kako treba, onda je zadovoljstvo zbog pobeda još veće - rekao je Mrkela za klupski sajt.

Mitar Mrkela je pričao za Zvezdin sajt
Mitar Mrkela je pričao za Zvezdin sajt foto: Starsport©

Jednom nogom ekipa je u finalu Kupa Srbije, a tamo će rival biti Partizan ili Radnički.

- U junu prošle godine rekli smo da želimo da osvojimo i Kup ove sezone. Sada prvo moramo da završimo posao u revanš meču polufinala u Lučanima, što neće biti lako. Videli ste da je Mladost zaista dobra ekipa, ali naši ciljevi su visoki i trudićemo se da odradimo posao u gostima na najbolji mogući način, a kasnije i da u eventualnom finalu trijumfujemo.

Posle svega ostvarenog Mrkela je ponosan na sve što je urađeno.

- Ponosan sam na ovo što smo ostvarili, jer temeljno radimo već dve godine. Sa druge strane potpuno sam svestan da u Crvenoj zvezdi ne možete da živite od trofeja koje ste osvojili. Zato već polako moramo da se pripremamo za sledeću sezonu i osvajanje novih trofeja. Svi treba da budu svesni da bez kontinuiteta u radu nema rezultata. Crvena zvezda traži rezultate i stalne pobede. Veoma nam je važno što smo sačuvali deo tima koji je učestvovao u pobedama i dobrim rezultatima. Svakom timu je potrebna sveža krv. Neće se dovoditi igrači neplanirano, već će pojačanja doći u skladu sa potrebama ekipe. Sasvim sam zadovoljan onim što u ovom trenutku imamo i ako bismo ostali na ovom bio bih prezadovoljan - zaključio je Mrkela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.