SLUŠAJ NAJVEĆE I MOŽEŠ DA POSTANEŠ NAJVEĆI: Privilegija je trenirati sa Ilićem! Kad god mi treba pomoć, on je tu!
Filip Stevanović, Foto: Espreso

LEPE REČI PARTIZANOVIH DEČAKA

SLUŠAJ NAJVEĆE I MOŽEŠ DA POSTANEŠ NAJVEĆI: Privilegija je trenirati sa Ilićem! Kad god mi treba pomoć, on je tu!

Važno je u životu naći prave uzore

Objavljeno:

Na jednoj promociji u kojoj su učestvovali mladi fudbaleri Partizana Filip Stevanović i Armin Đerlek, glavna tema bio je uticaj legendarnog kapitena Saše Ilića na njihov dosadašnji razvoj.

Buduća zvezda svetskog fudbala, ukoliko se sa njim bude pravilno radilo, Stevanović, istakao je da nema dovoljno reči hvale za Ilića.

- Privilegija je biti na treningu sa njim. Kada mi je god bila potrebna pomoć, uvek me je savetovao i bodrio me. Zahvalan sam mu do neba na tome. Igramo na sličnoj poziciji i trudim se da upijam svaku reč ili potez koji mi pokaže - rekao je Stevanović na promociji novog modela patika.

Armin Đerlek
Armin Đerlek foto: Starsport©

Đerlek je istakao da kapiten "crno-belih" koristi svaki slobodan trenutak da posavetuje mlađe igrače.

- Dosta je momaka na treningu od kojih može nešto da se nauči, ali Saša Ilić je priča za sebe. Čovek ima 40 godina, ali i dalje igra sa takvim majstorstvom, sa neverovatnim osećajem na lopti. Kako daje pas, kako se otkriva...to je za udžbenike. Svaka lopta mu unapred ima jasnu i preciznu putanju i uvek je za korak ispred drugih... Drago mi je što sam u prilici da učim od njega. Kaže mi da je potrebno što više da guram loptu napred. Govori mi da je fudbal igra na golove, i da treba igrati napadački - naveo je Đerlek.

BONUS VIDEO: Podsetimo se kako je Ilić na pripremama Partizana učio Đerleka fudbalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.