BUDITE REALNI: Da li mislite da igrača kao Tadić moram da nudim bilo kome, pa čak i Realu?!
Dušan Tadić je navodno nuđen Real Madridu, Foto: AP

Demantuje priču

BUDITE REALNI: Da li mislite da igrača kao Tadić moram da nudim bilo kome, pa čak i Realu?!

Menadžer srpskog reprezentativca progovorio o transferu

Objavljeno:

Dušan Tadić najblistavije trenutke u karijeri doživljava u svojoj 30. godini.

Srpski reprezentativac je eksplodirao ove sezone u dresu Ajaksa koji uspešno vodi na putu ka finalu Lige šampiona, ali i šampionskoj tituli u Holandiji (Kup su već osvojili).

Kao nikada do sada blista srpski internacionalac i ove godine je sigurno među 3 najbolja igrača Lige šampiona, a njegove partije protiv Reala, Bajerna, Juventusa se prepričavaju i cela planeta se pita gde je bio do sada.

Takve igre naravno izazivaju i ogromno interesovanja najvećih klubova i svi se pitaju da li će sada, kada je na pragu četvrte decenije Srbin ostvariti transfer karijere ili će ostati u Ajaksu.

- Dušan je veoma srećan u Ajaksu. Svi smo fokusirani na predstojeće najvažnije mečeve njegove karijere. Osvojio je Kup Holandije, a u narednim danima ima priliku da postane šampion Holandije i plasira se u finale Lige šampiona. Tek posle toga ćemo videti šta dalje, ali mogu da vam kažem da mi je Mark Overmars (sportski direktor Ajaksa, prim.aut.) već nekoliko puta rekao da će mu prioritet ovog leta biti da zadrži Dušana u klubu - poručio je Miloš Malenović, Tadićev agent.

Liverpul ima minus 3 iz prvog meča, ne može da računa na Firmina, Salaha i Keitu, a u goste mu večeras dolazi strašna Barselona u revanšu polufinala Lige šampiona. Kvota na keca je 2,60, a na dvojku 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Barselona.

Miloš Malenović (desno), Tadićev menadžer
Miloš Malenović (desno), Tadićev menadžerfoto: Printscreen

Prethodnih dana se u medijima pojavila priča da je Tadić, posle vanzemaljske partije na "Santijago Bernabeu" ponuđen odmah Real Madridu, ali da su u "kraljevskom klubu" odlučili da se zbog godina ne uklapa u njihov koncept.

- Ne, ne... Hajde da budemo realni, da li mislite da moram da bilo kome nudim igrača kao što je Dušan? Situacija je potpuno obrnuta, veliki broj klubova me je zvao poslednjih meseci da me pita da razgovaramo o njemu - demantovao je tu priču Malenović.

Dušan Tadić bi možda mogao u Juventus ili Bajern
Dušan Tadić bi možda mogao u Juventus ili Bajernfoto: Profimedia

On se osvrnuo i na priče o njegovoj navodnoj otkupnoj klauzuli od samo 16 miliona evra, kao i spremnosti Juventusa i Bajerna da je aktiviraju.

- Ne želim da komentarišem glasine, detalje Dušanovog ugovora, niti da otkrivam koji klubovi su zainteresovani. To ne bi bilo pošteno i etički s moje strane. Lepo je kad pročitate Tadićevo ime uz velike klubove kao što su Juventus i Bajern, ali fokus je u ovom trenutku isključivo na Ajaksu - jasan je Malenović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.