MIRKOVIĆ JE OTERAO OŽEGOVIĆA DA BI DOVEO ALBANCA: Pantić žestoko optužio bivšeg trenera Partizana!
Ozbiljne optužbe su izrečene na račun Zorana Bate Mirkovića, Foto: Starsport©

Ozbiljne optužbe

MIRKOVIĆ JE OTERAO OŽEGOVIĆA DA BI DOVEO ALBANCA: Pantić žestoko optužio bivšeg trenera Partizana!

On je rekao i da je Bata Mirković u Partizanu, u stvari, razigravao igrače za crnogorsku reprezentaciju

Objavljeno: 09:42h

Žestoko je napao Željko Pantić, novinar i voditelj "TV Partizan", bivše trenere crno-belih Ljubišu Tumbakovića i Zorana Batu Mirkovića.

U svojoj reakciji na izjave Tumbakovića koji je žestoko opleo po sadašnjoj upravi Partizana i poručio da klubu neće biti bolje dok sadašnja garnitura ljudi ne napusti svoje fotelje, Pantić je potkačio i takoreći donedavnog šefa stručnog štaba.

Željko Pantić je žestoko raspalio po Zoranu Mirkoviću
Željko Pantić je žestoko raspalio po Zoranu Mirkovićufoto: Printscreen/Youtube/Danas Conference Center

On je naveo da je Mirković u Partizanu više radio kao pomoćnik Ljubiše Tumbakovića u crnogorskoj reprezentaciji i da je na neki način u stvari razigravao igrače za nacionalni tim "sokolova".

- U neki vid sukoba sa Mirkovićem ušao sam posle utakmice u Kuli protiv Spartaka zbog legendarnog Kiće Kosovića i tog moranja da igra, bez obzira na nivo forme i štetnost po tim koju ima. Tada sam na jednom salašu rekao upravi Partizana da mi ne smemo da budemo razvojni tim reprezentacije Crne Gore. Tu tada nisam mislio na Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića koji je bio nosilac ekipe -rekao je Pantić.

Željko Pantić tvrdi da je Mirković oterao Ožegovića
Željko Pantić tvrdi da je Mirković oterao Ožegovićafoto: News1/Dado Djilas

On je potom izneo i ozbiljnu optužbu na Mirkovićev račun da je on lično oterao Ognjena Ožegovića.

- U toj fazi prelaznog roka, Bata je došao mesec dana pre njegovog kraja, on je rekao da se Ožegović otera iz Partizana i dao bizaran predlog da dovedemo Albanca koji igra za crnogorsku reprezentaciju Fatosa Bećiraja - rekao je Pantić i dodao:

- Tražio je da se Kići Kosoviću produži ugovor. Tačno se vidi putanja. Zamislite da Partizan otera Ožegovića i dovede Albanca koji jedva govori srpski, koji nije kvalitet, koji mora da bude Ronaldo u ovim zatrovanim odnosima Srba i Albanaca da bi bio predstavljen kao pogodak. Ili je priča bila da se napadne ova uprava kada on ne postigne tri gola na prvoj utakmici pa počnu sa tribina da ga vređaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.