BOG JE VELIKI I DOĆI ĆETE NA NAPLATU KOD NJEGA: Fudbaler Bačke izjavom digao Srbiju posle sudijskog skandala!
Haos nakon što je sudija priznao, pa poništio gol Bačkoj, Foto: Printscreen/Youtube/ Superliga Srbija

Odjeci haosa

BOG JE VELIKI I DOĆI ĆETE NA NAPLATU KOD NJEGA: Fudbaler Bačke izjavom digao Srbiju posle sudijskog skandala!

Neverovatno je ono što se dogodilo na meču Bačka - Rad

Objavljeno:

Skandali u srpskom fudbalu se nižu kao na traci! Poslednji u nizu dogodio se u Bačkoj na utakmici plej-auta Superlige.

Rad je u borbi za opstanak savladao direktnog rivala Bačku rezultatom 2:1, a meč je obeležio incident koji su praktično izazvale neodlučne sudije.

Naime, pri rezultatu 2:1 Bačka je postigla gol. Pomoćni sudija Dejan Petrović se nije oglasio, a glavni arbitar Ilija Brdar je pokazao na centar. Igrači Bačke proslavili su pogodak, a onda je usledio potpuni šok. Fudbaleri Rada su opkolili sudiju Petrovića, tražili su ofsajd i nakon kratkog ubeđivanja su i dobili ono što su tražili. Petrović je podigao zastavicu, a glavni sudija je poništio gol domaćina.

Fudbaleri Bačke nisu mogli da veruju šta se događa. U stampedu su jurnuli ka pomoćniku. Golman Bačke je hteo fizički da se obračuna sa Petrovićem, koga je na kraju spaslo obezbeđenje od linča besnih fudbalera i navijača.

Ogorčeni defanzivac Bačke Dragan Žarković oglasio se na Fejsbuku nakon meča. Njegova poruka izazvaće buru u srpskom fudbalu.

Status Dragana Žarkovića fudbalera OFK Bačke
Status Dragana Žarkovića fudbalera OFK Bačkefoto: Printscreen/Facebook/Dragan Zarkovic

- Ne pamtim kada sam napisao neki status, ali ovo je jače od mene. Toliko sam potresen i psihički izmoren u poslednje tri godine igrajući fudbal u Srbiji i verovatno je 90 posto momaka koji su ceo život posvetili ovom ‘sportu’ u sličnoj situaciji kao i ja. Nikada nikome nisam pomislio a kamoli učinio zlo, ali ovo što nama rade iz godine u godinu, iz meseca u mesec, iz nedelje u nedelju je neizdrživo. Želim da poručim svakom čoveku koji je direktno ili indirektno učestvovao i učestvuje i dalje u srozavanju srpskog fudbala, na najniže moguće grane od kada postoji ovaj sport, ne misleći na posledice, ne misleći ni jednog trenutka na momke koji ceo život sanjaju o fudbalu, koji ga treniraju skoro ceo svoj život, koji su se odrekli svega ne bi li našli uhlebljenje u ovom sportu, koji su rizikovali bukvalno sve da dođu do krajnjeg cilja igrajući fudbal u Srbiji, da je Bog veliki i da sve vidi i jednog dana ćete doći na naplatu, ali ne na kladionici, nego kod dragog Gospoda, ali tada oko vas neće biti nikoga da vam da drugu šansu ili da vam odigra prvo poluvreme ‘gol-gol’ a drugo 4+ - napisao je Žarković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.