TRIDESETA, JUBILARNA TITULA JE POTVRDA ODLIČNE 74 GODINE: Predsednik čestitao svim zvezdašima, pa pecnuo Partizan
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

VAN SEBE je OD SREĆE

TRIDESETA, JUBILARNA TITULA JE POTVRDA ODLIČNE 74 GODINE: Predsednik čestitao svim zvezdašima, pa pecnuo Partizan

- Danas je dan kada svaki zvezdaš treba da slavi ogroman uspeh svog kluba. Ne može mnogo timova na svetu da se pohavli brojkom od 30 titula - istakao je

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde osvajanjem titule šampiona, 30. ukoliko se dodeli i ona iz 1946, ostvarili su kolosalan uspeh. U ovom, po taj klub lepom trenutku, ponos i radost posebno iskazuje predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

- Danas je dan kada svaki zvezdaš treba da slavi ogroman uspeh svog kluba. Ne može mnogo timova na svetu da se pohavli brojkom od 30 titula. Čestitam svima kojima je crveno-bela boja u srcu na ostvarenom velikom uspehu. Čestitam igračima koji su se svakog dana neumorno borili da osvoje zvanje šampiona države, kao i stručnom štabu kome idu velike zasluge. Ovo je samo kruna svega urađenog ove veoma uspešne sezone – rekao je Mijailović.

Svetozar Mijailović
Svetozar Mijailović foto: crvenazvezdafk.com

Predsednik najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba istakao je da stavljanje treće zvezdice na grb ima poseban značaj (treća zvezdica se stavlja po osvajanju 30. titule, pa je simbolika prilično jasna).

- Trideseta, jubilarna šampionska titula je potvrda odličnog kontinuiranog rada u klubu pune 74 godine. Ovaj uspeh nas svrstava u red najboljih timova Evrope i zato smo svi izuzetno srećni i zadovoljni. Veoma uspešnu sezonu u Superligi svakako je obeležilo obaranje rekorda. Još jedan izuzetno lep jubilej, sa 57 utakmica postali smo ekipa sa najdužim nizom bez poraza u domaćem takmičenju. Cele sezone držali smo lidersku poziciju i danas smo ozvaničili status najbolje domaće ekipe. Želimo da i u narednim godinama nastavimo da nižemo uspehe i osvajamo trofeje - poručio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.