SALAH IZGUBIO PAMĆENJE, NIJE  PREPOZNAO SAIGRAČA: Lovren obavestio navijače o njegovom stanju!
Povreda Mohameda Salaha, Foto: Printscreen

šala, naravno

SALAH IZGUBIO PAMĆENJE, NIJE PREPOZNAO SAIGRAČA: Lovren obavestio navijače o njegovom stanju!

Klub sa „Enfilda“ za dva dana dočekuje Barselonu u revanš meču polufinala Lige šampiona, a narednog vikenda dočekuje Vulverhempton u poslednjem kolu Premijer lige

Objavljeno:

Povreda Mohameda Salaha zabrinula je sve navijače Liverpula pred odlučujuće borbe za titulu prvaka Engleske i plasman u finale Lige šampiona.

Egipćanin je dobio udarac u glavu tokom meča sa Njukaslom, nakon čega je na nosilima iznet sa terena, a prve informacije o statusu povrede dao je menadžer Jirgen Klop.

Nemac je potvrdio da je Salah dobro i da je u svlačionici gledao završnicu meča na „Sent Džejms Parku“, a fanove je o stanju obavestio i defanzivac „crvenih“ Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac je u šaljivom tonu govorio o Salahovoj povredi, ali je potvrdio no najvažnije, njegov saigrač se oseća dobro.

– Salah je dobro, samo se ne seća ko sam ja. Ne brinite, biće on ok, napisao je Lovren na tviteru u prepisci sa jednim navijačem Liverpula.

Klub sa „Enfilda“ za dva dana dočekuje Barselonu u revanš meču polufinala Lige šampiona, a narednog vikenda dočekuje Vulverhempton u poslednjem kolu Premijer lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.