LIVERPULOV SAN O TITULI I DALJE ŽIVI: Redsi nastavili trku sa Sitijem, ali ostali bez Mohameda Salaha!
Slavlje fudbalera Liverpula posle prvog gola na meču, Foto: EPA/Nigel Roddis

Premijer liga, 37. kolo

LIVERPULOV SAN O TITULI I DALJE ŽIVI: Redsi nastavili trku sa Sitijem, ali ostali bez Mohameda Salaha!

Rafa Benitez nije "pustio" bivši klub, ali je na kraju ipak ostao praznih šaka. Redsi ostali bez najboljeg igrača, pitanje je hoće li igrati sa Barsom

Objavljeno: 22:47h

Liverpul je, bar do ponedeljka, prvi na tabeli Premijer lige, pošto je posle velike muke i drame savladao Njukasl sa 3:2 (2:1) na Sent Džejms Parku u okviru 37. kola.

Dva puta su Redsi vodili, dva puta su se Svrake vraćale a pogotke su redom postizali Van Dajk (13'), Atsu (20'), Salah (28'), Rondon (54').

Od tog 54. minuta, Liverpul je pokušavao da napadne, ali bilo je to poprilično jalovo, da bi tek posle stravične povrede Mohameda Salaha, o kojoj smo vam već pisali, i izmene koju je zbog toga Klop prinudno izvršio, tim sa Mersisajda stigao do tri boda zlata vredna.

Džerdan Šaćiri je izveo slobodnjak sa 20-ak metara iskosa u 86. minutu, na loptu je krenuo Divok Origi koji je zamenio Salaha, zakačio je, pa je ona od Laselove glave otišla pravo u mrežu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Mančester Siti u ponedeljak dočekuje Lester na svom stadionu, a ako Lisice izvuku neki bod, Liverpul će od tog momenta imati prednost pred poslednje kolo koje je na programu narednog vikenda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.