TADIĆ PONIZIO REAL, PA IM PONUĐEN DA GA KUPE PO MIZERNOJ CENI: Otkriveni tajni pregovori oko Srbina!
Dušan Tadić, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

LUDA VEST STIŽE IZ ŠPANIJE

TADIĆ PONIZIO REAL, PA IM PONUĐEN DA GA KUPE PO MIZERNOJ CENI: Otkriveni tajni pregovori oko Srbina!

Potpuno neočekivane novosti dolaze iz Madrida

Objavljeno: 13:52h

Menadžeri Dušana Tadića su, kako prenosi Marka, ponudili srpskog mađioničara u životnoj formi Real Madridu, koji kuburi sa kreativnim opcijama u napadu.

Ovaj renomirani madridski medij, tradicionalno blizak "los blankosima" otkriva da, iako je Kraljevski klub dobro upoznao Dušanove kvalitete u osmini finala ove sezone, zvanične ponude ipak neće biti, i pored toga što bi mogli da ga dovedu za "mizernih" 15-ak miliona evra.

Oni su poručili menadžerima srpskog fudbalera da on jeste sjajan igrač, ali im se ne uklapa u koncepciju, jer su već pikirali druga dva igrača koji igraju na sličnim pozicijama (Eriksen i Azar), koji su mlađi od njega.

Dušan Tadić
Dušan Tadić foto: AP

Srbin igra sezonu života u Ajaksu sa 34 gola i 21 asistencijom, u Ligi šampiona je pokazao da je i čovek za velike utakmice, ali Real ima druge planove.

Istovremeno Marka piše da je Tadićev zemljak Luka Jović i dalje prvi izbor Reala. Špic Ajntrahta je u četvrtak uveče sjajnim golom protiv Čelsija još jednom skrenuo pažnju na sebe.

Luka Jović slavi gol protiv Čelsija
Luka Jović slavi gol protiv Čelsija foto: EPA/Ronald Wittek

Real očekuje da do kraja meseca potvrdi zvanično transfer Edena Azara posle čega će sve snage usmeriti na dovođenje Luke Jovića.

Šta će od svega ovoga biti istinito, a šta klasična novinarska "transfer patka", ostaje nam da vidimo u junu, julu, pa i avgustu.

Do tada, čitajte Espreso.co.rs i saznajte sve najsvežije vesti vezane za fudbalsku "pijacu".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.