JA NE UMEM DA NAMEŠTAM UTAKMICE, JE LI MI TO MANA? Pale ozbiljne optužbe, nastavlja se rat Vučelića i Karadžića!
Vučela i Tole, Foto: Starsport©

KLINČ!

JA NE UMEM DA NAMEŠTAM UTAKMICE, JE LI MI TO MANA? Pale ozbiljne optužbe, nastavlja se rat Vučelića i Karadžića!

Zbog ovakvih medijskih istupa klub najviše gubi...

Objavljeno: 13:21h

Nema kraja Partizanovim problemima, posebno s obzirom na to da čelnik kluba, predsednik Milorad Vučelić u poslednje vreme više razmišlja o prethodniku Tomislavu Karadžiću, nego o tekućim problemima u Humskoj.

Putem beogradskih medija ponovo se oglasio popularni Tole i nazvao Vučelića najvećim "grobarom" u istoriji Partizana.

- Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Superlige. O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba: niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe - naveo je Karadžić.

Karadžić i Vučelić
Karadžić i Vučelić foto: Starsport©

Usledio je odgovor Vučelića, za razliku od prethodnog koji je bio upućen preko “Večernjih novosti”, čiji je glavni i odgovorni urednik, ovaj je stigao posredstvom “Sportskog žurnala”.

- U čemu smo izgubili uticaj? Na sudije? To nismo nikad ni imali. Ili smo imali ranije? Ne znam da nameštam utakmice, ne razgovaram sa arbitrima. Je li mi to mana? Za šta da se izvinim? Pročitao sam detaljno šta je Karadžić rekao i ustanovio: nema odgovora na ono što sam ja izneo. Sve su to činjenice, ako se neka pobije, tu sam. Imamo precizno računovodstvo! Pomoć je jedno, pozajmica drugo. Sve je lako dokazivo, uostalom, prošli smo sijaset finansijskih kontrola. Ostajem pri izrečenom: niko Partizanu nije nešto dao i poklonio. Nikad ništa! I, da se zna: većinu para od tih pozajmica vratila je ova uprava. I... još vraća... Jako je loš trenutak za ovu priču... Četiri kola pre kraja prvenstva! Nikom od partizanovaca ovako nešto nije potrebno... Čudno?! Dodao bih – i nije slučajno - naveo je Vučelić.

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Starsport©

Vučelić je imao odgovor i Miloševiću.

- Lako je za kafu… Nije ovde reč o kafi, već o činjenicama - rekao je Vučelić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.