ENGLEZI, ALI BAŠ MRZE LIVERPUL: Ferdinand i Lineker odlepili u kabini zbog Mesijevog slobodnjaka!
Rio Ferdinand i Gari Lineker slavili su gol Lionela Mesija u studiju, Foto: Printscreen/Twitter/@rioferdy5

Rivalstvo iznad patriotizma

ENGLEZI, ALI BAŠ MRZE LIVERPUL: Ferdinand i Lineker odlepili u kabini zbog Mesijevog slobodnjaka!

Zato ih sada navijači Liverpula mrze do koske

Objavljeno: 13:12h

Ako navijači Liverpula nisu ranije voleli Rija Ferdinanda i Garija Linekera, sada će ih mrzeti iz dna duše, posle snimka iz studija tokom prvog meča polufinala Lige šampiona između Barselone i njihovog kluba.

Lionel Mesi je maltene zapečatio sudbinu "crvenih" već sada, pošto je sa svoja dva gola doneo ogromnih 3:0 prednosti, a planeta i dalje bruji o fantastičnom pogotku iz slobodnog udarca sa 30 metara.

To savršenstvo je ujedno bio i 600. gol Argentinca u karijeri, a kakav je pogodak bio najbolje govori reakcija dvojice stručnih konsultanata "Skaj sportsa", a nekadašnjih fudbalera Rija Ferdinanda i Garija Linekera.

Oni su počeli da luduju od sreće u komentatorskoj kabini, ne verujući šta je izveo napadač katalonskog kluba. Radovali su se iz sve snage, iako je na suprotnoj strani bio engleski tim, te nisu pokazali previše patriotizma u ovom slučaju.

Sve to su im zamerili mnogi na Ostrvu, ali valja uzeti u obzir da je Ferdinand najveći deo karijere proveo u najvećem rivalu Liverpula, Mančester junajtedu, dok je Lineker igrao za gradskog rivala Everton, kao i za Barselonu, te ne čudi što su podržavali katalonski klub naspram engleskog.

- Izgleda da sam uznemirio neke ljude slaveći veličanstvo prethodne noći. Priznajem da je bilo malo nepristojno, ali kao bivši igrač koji voli Barselonu, neću se izvinjavati zbog plesa za "malog Boga" - napisao je kasnije Lineker na svom Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.