PANIKA U ODBRANI ČELSIJA: David Luiz se uplašio duela sa Lukom Jovićem!
Davidu Luizu je Luka Jović glavni problem pred duel u polufinalu Lige Evrope, Foto: EPA/Armando Babani, AP/Tim Ireland

ZADAJE MU GLAVOBOLJU

PANIKA U ODBRANI ČELSIJA: David Luiz se uplašio duela sa Lukom Jovićem!

Bilo bi mnogo lakše odbrani Plavaca da opasnost ne preti samo od srpskog reprezentativca

Objavljeno:

Odbrambeni fudbaler Čelsija David Luiz muku muči pred prvi meč polufinala Lige Evrope protiv Ajntrahta koji je zakazan za četvrtak u 21 čas.

Njegova noćna mora zove se Luka Jović koji ove sezone u bundesligašu iz Frankfurta igra sjajno i tera golmanima strah u kosti. Zato je Brazilac morao da potraži savet od bivšeg saigrača Salomona Kalua koji sada igra za Hertu sa kojom je Ajntraht odigrao bez golova u prethodnom kolu Bundeslige.

- Pričao sam sa Salomonu o načinu kako Ajntraht igra, ali ne smem da vam otkrijem šta mi je rekao. Ono što smem da kažem je da sam ozbiljno analizirao Jovića. Dečko igra neverovatnu sezonu, postao je sjajan napadač. Kada su ofanzivci puni samopouzdanja, kao što je on sada, teško ih je zaustaviti. Radio je odlično tokom sezone - rekao je David Luiz za "Standard Sport".

Bilo bi mnogo lakše odbrani Plavaca da opasnost ne preti samo od srpskog reprezentativca. Tu su još Sebastijan Aler i Ante Rebić koji takođe pogađaju, a odbrane do ludila dovode i brzi Filip Kostić i Mijat Gaćinović.

- Ajntraht ima fantastičan tim. Vole da igraju sa tri defanzivca u zadnjoj liniji. Koriste fizikalije, ali imaju igrače koji su izuzetno dobro tehnički obučeni. Biće to teška utakmica za nas. Međutim, radujem se ovom polufinalu. Tokom sezone smo radili da bi došli do ovakvih utakmica. Mogu samo da kažem da ću se potruditi da pružim svoj maksimum kako bismo se plasirali u finale – zaključio je brazilski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.