Rikardo da Silva Souza!
Leonardo da Silva Souza i Rikardo Gomeš, Foto: Saša Pavlić Koky, Starsport©

KO BI REK'O?

Rikardo da Silva Souza!

Za Rikarda su već zimus navodno odbijane neke ponude, ali ovog leta se čini da neće biti tako lako oterati interesente

Objavljeno:

Niko od Rikarda Gomeša nije postigao više pogodaka u jednoj sezoni osim što su to pod Markom Nikolićem uradili Uroš Đurđević i Leonardo da Silva Souza, koji su zatim napustili Humsku, što je plan i aktuelnog golgetera

Ivica Iliev, sportski direktor u ostavci, pogodio je kada je prošlog leta angažovao Rikarda iz portugalskog Nasionala. Najbolji strelac Druge lige te zemlje potvrdio je kvalitet i golovima ove sezone u crno-belom dresu gde je u svim takmičenjima na 44 meča postigao 24 gola.

Učinak sjajan za golgetera koji sada na klupskoj listi zauzima treće mesto, a ispred su samo Uroš Đurđević (28 golova) i Leonardo (26 golova). Ovaj tandem je overio šampionski pehar 2017. godine i zatim napustio Humsku i otišao u Olimpijakos, odnosno Al Hilal, od čega je Partizan zaradio blizu sedam miliona evra.

Za Rikarda su već zimus navodno odbijane neke ponude, ali ovog leta se čini da neće biti tako lako oterati interesente, posebno jer je Partizan u ozbiljnoj novčanoj buli. Niko ne zna tačno kolikoj, jer uprava krije taj podatak kao zmija noge, ali sve se na kraju krajeva sazna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.