JATO ZLATNIH ORLIĆA SE OKUPLJA NA MARAKANI: U ruskom klubu se pojavio u majici Delija, a sad je na Zvezdinom pragu!
Zvezda okuplja zlatne Orliće na Marakani, Foto: Profimedia

Ljubav nikad nije krio

JATO ZLATNIH ORLIĆA SE OKUPLJA NA MARAKANI: U ruskom klubu se pojavio u majici Delija, a sad je na Zvezdinom pragu!

Crveno-beli su već odlučili ko će im biti prvo pojačanje na leto

Objavljeno: 12:23h

Crvena zvezda je pikirala prvo letnje pojačanje i to je Radovan Pankov iz Radničkog iz Niša.

Na "Marakani" su odlučili da okupe što više igrača iz nekadašnje generacije Zlatnih Orlića sa Novog Zelanda koji su postali šampioni sveta.

Doduše, Pankov, tada jedini uz golmana Manojlovića nije upisao ni minut na terenu, ali svakako njegovo prisutvo među tim igračima potvrđuje potencijal koji se sada već polako pretače u kvalitet na seniorskom nivou.

Radovan Pankov je prva želja Crvene zvezde
Radovan Pankov je prva želja Crvene zvezdefoto: Starsport©

O tome svedoči i to da je upravo on jedan od najzaslužnijih za izvanredan učinak Nišlija ove sezone, a kada je on u timu ekipa na čak 18 mečeva nije primila gol.

Pregovori su, prema saznanjima "Mozzart sporta" u poodmakloj fazi i postoji velika mogućnost da sve bude završeno i pre početka prelaznog roka, pa da se Pankov već nađe na prozivci za početak letnjih priprema sredinom juna.

Ono što je jedan od aduta kluba sa Marakane, jeste i to što je igrač javno pokazivao ljubav prema crveno-belima, a svojevremeno kada je prešao iz Vojvodine u Ural dao je intervju za klupsku televiziju u majici Delija sa likom ubijenog Marka Ivkovića zbog čega se našao na udaru navijača Vojvodine.

Pankov ima ugovor do 2020. godine, a pominje se cena od oko 300.000 evra uz mogućnost da Radnički dobije i procente od naredne prodaje kao u slučaju sa Milanom Pavkovim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.