Dušan Tadić je najbolji igrač Lige šampiona!
Dušan Tadić je najbolji igrač Lige šampiona, Foto: AP

Podatak koji to dokazuje

Dušan Tadić je najbolji igrač Lige šampiona!

Novi dokaz da je u ovom trenutku Srbin jedan od najboljih fudbalera sveta

Objavljeno:

Reče pre neki dan selektor Mladen Krstajić da je Dušan Tadić jedan od najboljih igrača Evrope u ovom trenutku i nije nimalo pogrešio, a potvrdu smo dobili i u utorak uveče u prvom polufinalnom meču Lige šampiona.

Srpski reprezentativac igra najbolji fudbal u svom životu i predvodi klinčadiju Ajaksa koja grabi ka finalu najjačeg klupskog takmičenja, pošto je u Londonu ostvarila trijumf 1:0 protiv Totenhema i stekla veliku zalihu za revanš u Amsterdamu.

Dušan Tadić igra briljantno ove sezone
Dušan Tadić igra briljantno ove sezonefoto: AP

A Srbin je po ko zna koji put pokazao da i kada ne igra na vrhunskom nivou, dovoljan mu je samo delić sekunde da napravi problem protivniku.

Tako je i na novom stadionu Totenhema u sekundi spojio Neresa sa golom, ali je Brazilac umesto mreže pogodio samo stativu.

Tadić nije pružio tako blistavu partiju u Londonu, ali je ponovo naterao svet da priča o njemu, tako što je postao igrač koji je stvorio najviše šansi za gol ove sezone u Ligi šampiona.

Prema preciznim podacima sajta specijalizovanog za statistiku, srpski fudbaler je 32 puta stvorio priliku svojim saigračima da postignu gol, što nije pošlo za nogom nijednom drugom igraču u Ligi šampiona ove sezone.

Podsećamo, da je posle revanša u Madridu u osmini finala on postao tek deveti igrač u istoriji koji je od francuskog "L'Ekipa" dobio ocenu 10.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.