ZVEZDA BEZ BOAĆIJA I JOVIČIĆA U NOVOM SADU: Nismo još ništa osvojili! Moramo da budemo najjači kad je najteže!
Vladan Milojević o predstojećem duelu protiv Vojvodine, Foto: Beta / Miloš Miškov

Superliga Srbije, plej-of

ZVEZDA BEZ BOAĆIJA I JOVIČIĆA U NOVOM SADU: Nismo još ništa osvojili! Moramo da budemo najjači kad je najteže!

Crveno-beli igraju derbi kola protiv Vojvodine

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će utakmice sa Vojvodinom uvek biti derbi, bez obzira na bodovnu razliku. - Što se nas tiče, uvek je derbi protiv Vojvodine, bez obzira na bodovnu razliku. Poštujemo protivnika i spremamo se da u Novom Sadu igramo dobru utakmicu. Uvek je lepo tamo igrati, u pravom fudbalskom ambijentu, očekujem dosta publike i verujem da će moći da vide sadržajnu utakmicu - rekao je Milojević na konferenciji za novinare. Zvezda će u sredu od 16.00 gostovati Vojvodini u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Vladan Milojević je nahvalio ekipu Vojvodine
Vladan Milojević je nahvalio ekipu Vojvodinefoto: Starsport©

- Čeka nas ekipa koja je jedna od najmlađih i vrlo talentovanih u ligi. Vojvodina je izgubila visokim rezultatom u Kruševcu, ali to ne oslikava stvarno stanje, sigurno da njenom mladom timu nedostaje iskustvo i ključnim trenucima. Vojvodina je ekipa pred kojom je svetla budućnost i sigurno da će sledeće sezone biti ozbiljan konkurent za najviši plasman u Superligi. Sam plasman u plej-of je veliki uspeh za mladu ekipu i mladog stručnjaka Radovana Krivokapića koji hrabro vodi tim. Vidi se pečat onoga što su zacrtali da urade - kazao je Milojević. Zvezda neće moći da računa na Ričmonda Boaćija zbog povrede i Branka Jovičića zbog suspenzije.

Ričmond Boaći i Branko Jovičić neće igrati u Novom Sadu
Ričmond Boaći i Branko Jovičić neće igrati u Novom Sadufoto: Starsport©

- Na sve ostale mogu da računam. Kao i protiv Partizana, i sada ću se opredeliti za onaj tim koji je najbolji za datu utakmicu. Fokusiran sam samo na meč sa Vojvodinom, ne gledamo zgusnut raspored, barem smo mi navikli na taj ritam - naveo je trener crveno-belih. Istakao je da se trudi da ekipa održi maksimalnu koncentraciju do kraja sezone. - Završnica je prvenstva pa dolazi i do fizičkog premora, i do psihičkog zasićenja. To su sve faktori koji utiču, ali mi smo profesionalci. Nismo još ništa osvojili, moramo da budemo najjači kada je najteže i najpotrebnije. Ne sviđaju mi se i ne bavim se kalkulacijama, moramo da završimo posao do kraja kako treba, poslednjih 25 dana sezone je pred nama i trudićemo se da držimo fokus na maksimalnom nivou - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.