Partizan otkrio ko stoji iza medijske hajke na crno-bele! (FOTO) (VIDEO)

nadležnI organI da reaguju

Partizan otkrio ko stoji iza medijske hajke na crno-bele! (FOTO) (VIDEO)

Nadzorni odbor Partizana reagovao je na optužbe, koje se minulih dana pojavljuju u medijima u vezi sa poslovanjem kluba
Objavljeno: 18:37h

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, izazvao je ogorčenje u crno-beloj javnosti nakon što je isplivalo da je uzeo od kluba novčane premije, uprkos očajnoj sezoni koju imaju crno-belih. Vazura sam sebi daje premije: Direktor FK Partizan sa sobom potpisao ugovor na 220 hiljada evra! Nakon različitih napisa poslednjih dana u medijima, reagovali su i u taboru kluba iz Humske. Posle brojnih optužbi u javnosti, nakon izjave dosadašnje finansijske direktorke Tatjane Rakas, reagovao je Nadzorni odbor, koji je analizirao poslovanje generalnog direktora Miloša Vazure. - Iza cele hajke u medijima protiv Vazure i drugih članova uprave stoji Novak Nedić, koji nije bio u organima kluba, ali se do sada pitao za dešavanja u klubu. Postoji osnovana sumnja da klubu ne žele dobro svima ovime i da iza ove nekorektne, ničim izazvane hajke stoje strukture koje predvodi Novak Nedić - rekao je prof. dr Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora, dodajući da je indikativno da su napadi na upravu kluba i na Partizan počeli baš kada je Vojislav Nedić, inače otac Novaka Nedića, napustio Radnu grupu, koja vodi klub do predstojeće vanredne Skupštine.

- Zašto se ovi napadi, tendeciozni i neprovereni, poklapaju sa ostavkom Vojislava Nedića, ja nemam odgovor, ali jasno je i sigurno da imamo konstantne medijske natpise i napade, koji su maliciozni i tendeciozni i povrh svega neprovereni, poslednjih 10-15 dana - rekao je Vuletić i pozvao nadležne organe da reaguju: - Pozivamo sve organe pravosuđa, policije da se pozabave ovim što se navodi u medijima. Lično ih pozivam: "Dođite u Partizan, proverite sve, nemamo ništa protiv!".
Vuletić je otkrio i da je dosadašnja finansijska direktorka kluba Tatjana Rakas, koja je prethodnih dana iznosila u pojedinim medijima dokumenta iz kluba i optuživala Vazuru, došla na to mesto "pod uticajem" Novaka Nedića, koji, pak, nije imao nikakvu funkciju u klubu od decembra 2014. godine kada je došao u klub. Pa, kako je onda Novak Nedić mogao da je zaposli?
partizan.rs
- Vi ste svesni da pored pravnih, postoje i vanpravni uticaji, a vi znate šta to znači - odgovorio je Vuletić. Znači, Novak Nedić ima veliki vanpravni uticaj, bilo je potpitanje novinara: - Zaključite sami - rekao je Vuletić i naglasio da će klub podneti krivičnu prijavu protiv Tatjane Rakas zbog odavanje poslovne tajne i niza drugih dela.
Mondo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.