PRIŠTINA ĆE IGRATI U SUPERLIGI SRBIJE: Vučić i albanski novinar raspravljali o fudbalu u Berlinu!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink

susret u berlinu

PRIŠTINA ĆE IGRATI U SUPERLIGI SRBIJE: Vučić i albanski novinar raspravljali o fudbalu u Berlinu!

Tema će svakako biti Kosovo i Metohija, a albanski novinari pokušali su danas da isprovociraju predsednika Srbije Aleksandra Vučićem pitanjem o gondoli na Kalemegdanu i Nacionalnom stadionu

Objavljeno: 22:21h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u poseti Berlinu gde ga očekuju sastanci sa kancelrakom Nemačke Angelom Merkel i predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Tema će svakako biti Kosovo i Metohija, a albanski novinari pokušali su danas da isprovociraju predsednika Srbije Aleksandra Vučićem pitanjem o gondoli na Kalemegdanu i Nacionalnom stadionu.

Prvi čovek Srbije je rekao da će stadion biti izgrađen i da će se na njemu igrati finale Lige šampiona na šta je njegov sagovornik odgovorio da će se jednog dana igrati i u Prištini.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

- Albanci sve znaju… U Prištini će sigurno da se igra, jedino ako Zvezda bude igrala finale protiv Bajerna, pa da vam napravimo lep stadion, i to bi bilo u redu, a možemo i u Gračanici da ga napravimo. A Priština će sigurno da igra protiv Bajerna, hoće - našalio se predsednik Aleksandar Vučić.

Potom je istakao da će ispratiti rezultate Prištine i da će ona jednog dana biti 12. ali u našoj ligi.

- Priština ti je bila 13. i to je bio najveći uspeh. Ali, biće jednom i 12, u našoj ligi. Vidiš da znam sve… - poručio je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.