VUČELIĆU, PRIZNAJEM DA SI NAJVEĆI GROBAR: Zbog tebe smo 5. na tabeli, a o poslovanju i dugovima da ne pričam!
Karadžić i Vučelić ovih dana ratuju preko medija, Foto: Starsport©

nastavlja se

VUČELIĆU, PRIZNAJEM DA SI NAJVEĆI GROBAR: Zbog tebe smo 5. na tabeli, a o poslovanju i dugovima da ne pričam!

Tomislav Karadžić obavljao je funkciju predsednika FK Partizan u periodu od 26. aprila 2007. do 23. jula 2008. godine

Objavljeno:

Bivši predsednik FK Partizan Tomislav Karadžić izneo je svoje mišljenje o aktuelnom trenutku u klubu iz Humske, a juče je dobio oštar odgovor Milorada Vučelića. Prvi čovek Partizana odbrusio je Karadžiću i optužio ga da je klubu pomagao tako što je pozajmljivao novac "na kamatu". Zbog toga je bilo očekivano da stgne odgovor Karadžića. - U trenucima kada Partizan preživljava najteže trenutke u poslednjih nekoliko decenija, nisam rekao ništa što ne smatra svaki funkcioner ili ljubitelj kluba. Vidim da sada onaj koji je možda najodgovorniji ne vidi ono što vidi cela Srbija - rekao je Karadžić Tomislav Karadžić obavljao je funkciju predsednika FK Partizan u periodu od 26. aprila 2007. do 23. jula 2008. godine. - Možemo sada da pričamo o vremenu kada sam ja došao u Partizan i šta je ostalo iza mene. Klub koji je osvojio nekoliko vezanih titula, igrao u Ligi šampiona i fudbalu podario možda i najbolju omladinsku školu u Evropi. Sve to je urušeno i uništeno u par zadnjih godina - tvrdi Karadžić.

Tomislav Karadžić je odgovorio Miloradu Vučeliću
Tomislav Karadžić je odgovorio Miloradu Vučeliću foto: Dado Đilas

Potom su usledile teške reči na račun Milorada Vučelića i ljudi koji trenutno vode FK Partizan. - Zbog toga čoveku koji je za to najodgovorniji za stanje u kom se klub nalazi, priznajem da je najveći Grobar u istoriji Partizana. Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Super lige - poručuje Karadžić. Vučelić je predsedničku funkciju preuzeo u jesen 2016. godine i klub je pod njegovim rukovođenjem osvojio titulu, dva trofeja u Kupu i obezbedio proleće u Evropi. - O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba – niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe - zaključio je Karadžić.

Karadžić i Vučelić u razgovoru
Karadžić i Vučelić u razgovoru foto: Saša Pavlić Koky

Partizan je u ranoj fazi sezone ostao bez šansi za titulu, a do kraja prvenstva čeka ga grčevita borba za mesto koje garantuje izlazak u Evropu. Šansu da osvoji trofej i obezbedi Evropu Partizan ima u Kupu Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.