TADIĆ TRPI PECKANJA PRED TOTENHEM: U Engleskoj je bio prosečan igrač, a u Holandiji uopšte nije teško biti dobar!
Dušan Tadić igra sezonu karijere u Ajaksu, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

šta on zna?

TADIĆ TRPI PECKANJA PRED TOTENHEM: U Engleskoj je bio prosečan igrač, a u Holandiji uopšte nije teško biti dobar!

Potrudio se Holanđanin da Englezima preporuči igrača iz Amsterdama koga bi trebalo da dovedu u London. Tu se dotakao i našeg reprezentativca Dušana Tadića

Objavljeno:

Holandski trener Martin Jol odličan je prognozer za meč Ajaksa i Totenhema u polufinalu Lige šampiona. Stručnjak je sedeo na klupi oba tima, ali iako je Holanđanin, neće navijati za "svoje"

Jol je od 2004. do 2007. ispunio san i došao na klupu Totenhema, a kako je i sam rekao nema dilemu za koga će navijati u polufinalnom okršaju.

- Navijač sam Totenhema još otkada sam imao sam godina. Zajedno sa bratom sam postao fan Pevaca i imao sam dres Džimija Grivsa. Kada sam postao menadžer ekipe, živeli smo u Čigvelu i ja sam jedini koji sam i posle odlaska ostao da živim tamo. Volim Totenhem, on će zauvek biti moj klub - rekao je Jol.

Fudbaleri Ajaksa na meču sa Juventusom
Fudbaleri Ajaksa na meču sa Juventusom foto: EPA/Alessandro DI Marco

Potrudio se Holanđanin da Englezima preporuči igrača iz Amsterdama koga bi trebalo da dovedu u London. Tu se dotakao i našeg reprezentativca Dušana Tadića.

- Da sam danas u Totenhemu, doveo bih Zijeha. Nije najjači na terenu, ali se razvija u veoma dobrog igrača. Na primer, pogledajte Tadića. Bio je prosečan igrač u Premijer ligi, dok je u Holandiji jedan od najboljih u ligi. Nije u Holandiji tako teško kao što ljudi misle - kaže iskusni stručnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.