KONAČNO OTKRIVEN UZROK ČESTIH IZOSTANAKA: Lalatović ide na operaciju!
Nenad Lalatović je najavio odlazak na operaciju po završetku sezone, Foto: Beta/Saša Đorđević

Zdravstveni problemi

KONAČNO OTKRIVEN UZROK ČESTIH IZOSTANAKA: Lalatović ide na operaciju!

Najavljuje li možda to i rastanak na kraju sezone sa Radničkim?!

Objavljeno:

Trener Radničkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Proletera ide na pobedu, iako je primarni cilj ekipe za ovu sezonu ispunjen. - Ovo je plej-of i svaka utakmica u gostima je veoma neugodna. Ipak, ono što je bitno za naš klub i za naše navijače je da smo mi već osigurali nastup u Evropi, šta god da uradimo do kraja prvenstva. Kada sam došao ovde letos meni je postavljen cilj da izvedem ekipu na evropsku scenu i mogu da kažem da sam ja kao trener taj zadatak ispunio - rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović kaže da je ispunio cilj sa Radničkim
Nenad Lalatović kaže da je ispunio cilj sa Radničkimfoto: Beta/Branislav Božić

U premijernoj utakmici 34. kola Superlige Srbije fudbaleri Radničkog u utorak od 18 časova gostuju novosadskom Proleteru. - Čitave sezone su davali svoj maksimum, a Radnički ove sezone zaista beleži fenomenalne rezultate. I zbog svega toga mi u Novi Sadu idemo rasterećeni. Nemamo imperativ da nešto moramo da drhtimo pred ovaj meč, želimo pobedu i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo - rekao je on. Niški tim čvrsto drži drugu poziciju na tabeli sa 42 boda dok je Proleter na sedmom mestu sa 20 bodova manje. - Pokušaćemo da tamo odigramo jednu lepu utakmicu, da se nametnemo na terenu i osvojimo tri boda - kazao je Lalatović.

Nenad Lalatović već je izdiktirao postavu za meč protiv Proletera
Nenad Lalatović već je izdiktirao postavu za meč protiv Proleterafoto: Beta / Dragan Gojić

On je rekao da zbog suspenzija ne računa na levog beka Stefana Đorđevića i štopera Đorđa Crnomarkovića, Nikola Drinčić je povređen, a Petar Grbić premoren. - Ovi izostanci znače da će se Taras Bondarenko vratiti na poziciju štopera, da će levi bek biti Nikola Stanković, dok će tandem zadnjih veznih činiti Riota Noma i Aleksa Jovanović - rekao je Lalatović. Osim što je pohvalio svoje igrače za uloženo zalaganje, Nenad Lalatović nije više želeo da komentariše dešavanja sa utakmice između Radničkog i Čukaričkog, koju je propustio zbog problema sa slepim crevom, zbog čega će, kako je rekao, početkom juna morati da se podvrgne hiruškoj intervenciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.