VELIKI USPEH NAŠIH MOMAKA: Srbi osvojili Evropski univerzitetski kup!
Pravnici podigli još jedan trofej, Foto: Privatna arhiva

SVAKA ČAST

VELIKI USPEH NAŠIH MOMAKA: Srbi osvojili Evropski univerzitetski kup!

Redom su pred našim studentima padale selekcije iz Slovenije, Alžira, Španije, Libana, Slovačke i Češke

Objavljeno:

Na upravo okončanom Evropskom univerzitetskom kupu održanom u Milanu, Univerzitetska futsal reprezentacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, osvojila je šampionsku titulu!

Na ovom izuzetno snažnom i masovnom turniru koji je okupio preko 1000 sportista u 8 sportova širom Evrope, Pravnici su na putu do trona zabeležili sve pobede.

Redom su pred našim studentima padale selekcije iz Slovenije, Alžira, Španije, Libana, Slovačke i Češke. Ovim trijumfom Pravni fakultet je objedinio titule šampiona Univerziteta u Beogradu, Svetskog i Evropskog Kupa što nikada nije pošlo za rukom ni jednoj našoj selekciji i, ujedno, obezbedio direktan plasman na Svetski šampionat u novembru u Puli.

Zlatnim medalljama su se okitili: golmani Marko Badovinac i Mihailo Cvejić i igrači, kapiten Nikola Vicić, Nikola Ristanović, Filip Minić, Srdjan Brkić, Nikola Arsić, Jovan Ristanović, Aleksandar Fric, Dusan Panić, Ognjen Radović, Igor Djordjević i Ivan Nikitović. Selektor ove ekipe je profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dr Vladimir Vuletic, inače potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.