REAL I BARSELONA ŽESTOKO RASPALILI PO JOVIĆU: Luka razbesneo španske gigante! Koristi ih da napumpa sebi cenu!
Luka Jović, Foto: EPA/Ronald Wittek

NOVI OBRT

REAL I BARSELONA ŽESTOKO RASPALILI PO JOVIĆU: Luka razbesneo španske gigante! Koristi ih da napumpa sebi cenu!

Ne prođe nijedan dan, a da napadač Ajntrahta ne bude u centru pažnje

Objavljeno:

Sapunica oko transfera Luke Jovića imala je mnogo epizoda, a najnoviju su režirali Barselona, Real Madrid i novinari katalonskog lista "Sport".

Ne prođe nijedan dan, a da napadač Ajntrahta ne bude u centru pažnje. Mediji ga sele u najveće evropske klubove, ali sve ima granicu pa i strpljenje madridskog Reala i Barselone.

Kako piše list "Sport", španski veliki rivali smatraju da ih Jović i njegov agent koriste kako bi povećali cenu srpskom napadaču i prodali ga u neki treći klub. Madriđani i Katalonci su sigurni da je nemački list "Die Adler" plasirao u javnost priču o njihovom interesovanju za napadača bundesligaša samo da bi Ajntraht dobio prednost u pregovorima, ali sa drugim klubovima.

Još veću zbrku je napravio Jovićev otac koji je izjavio da bi najsrećniji bio ako bi njegov naslednik ostao u Frankfurtu.

- Barselona je pratila igrača proteklih nekoliko meseci i vide ga kao interesantnu opciju. Kada su dve strane nedavno razgovarale, spominjala se cena od oko 50 miliona evra, ali se ona svakom nedeljom povećavala. Poslednji sastanak dogodio se prošlog meseca i Ajntraht je tada traži čak 80 miliona evra, što je Barsa odbila - piše katalonski “Sport”.

Luka Jović je postigao 25 golova ove sezone
Luka Jović je postigao 25 golova ove sezone foto: EPA/Sacha Steinbach

Cena od 80 miliona evra je problem i za Real Madrid koji želi da zaboravi ovu sezonu.

- Real Madrid koji očajnički želi da dovede pojačanja na leto takođe se sastajao sa Jovićevim predstavnicima. Informaciju o njihovom sastanku pustili su u javnost njegovi agenti. Rast u Ajntrahtovom potraživanju za mladog napadača odbio je i Real koji ima i druge opcije na stolu. Ajntraht se nadao da će podići cenu svom napadaču i naterati Bajern i PSŽ da plate daleko više od Reala i Barse - navedeno je u tekstu lista.

Zaključak lista "Sport" je da povlačenje španskih giganata iz pregovora oko Jovića znači i da će srpski napadač da pređe u Bajern ili PSŽ. Ove sezone, Srbin je postigao 25 golova na 42 utakmice u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.