PORODICA ALEKSANDRA MITROVIĆA ME JE PREVARILA! Menadžer srpskog napadača progovorio o sumnjivom transferu u Njukasl
Aleksandar Mitrović, Foto: Profimedia

JAVIO SE

PORODICA ALEKSANDRA MITROVIĆA ME JE PREVARILA! Menadžer srpskog napadača progovorio o sumnjivom transferu u Njukasl

Više od 30 policijskih inspektora je u prostorije Anderlehta i Fudbalskog saveza Belgije kako bi istražili nelegalne radnje prilikom prodaje fudbalera

Objavljeno:

Belgijska policija je pre nekoliko dana upala u prostorije kluba Anderleht kako bi istražila transfer Aleksandra Mitrovića iz tog kluba u Njukasl.

Tim povodom oglasio se i bivši menadžer srpskog napadača Nenad Jestrović koji je tu funkciju obavljao 2015. godine sve do trenutka kada je Srbin trebalo da pređe u Englesku.

- Odustao sam, jednostavno Mitrovićeva porodica me je prevarila. Tačnije, njegov otac Ivica je rekao da uzima stvari u svoje ruke, a posle se pojavio Zahavi kao pregovarač - rekao je Jestrović belgijskim medijima.

Nenad Jestrović
Nenad Jestrovićfoto: Dragan Kadić

Takođe je naveo da je izgubio i veliku svotu novca.

- Nisam ih tužio za milion i po evra koliko sam izgubio, iako su mi svi savetovali da to učinim - dodao je Jestrović.

Transfer Aleksandra Mitrovića u Njukasl iznosio je 18 miliona evra. Više od 30 policijskih inspektora je u prostorije Anderlehta i Fudbalskog saveza Belgije kako bi istražili nelegalne radnje prilikom prodaje fudbalera. Ta informacija je objavljena u svim belgijskim medijima, a veliki deo istrage se odnosi na Mitrovićev prelazak iz Anderlehta u Njukasl i na učešće Pinija Zahavija u tom poslu. Na meti policije je i advokat koji je učestovavao u svim transferima koje je sprovodila tadašnja uprava belgijskog tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.