HOROR NA TERENU SUPERLIGE: Divljački start igrača Dinama, fudbaleru Radnika noga prepukla na pola!
Strašan incident, nije za one sa slabim želucem, Foto: Printscreen/Youtube

STRAVIČNO!

HOROR NA TERENU SUPERLIGE: Divljački start igrača Dinama, fudbaleru Radnika noga prepukla na pola!

Strašan incident, nije za one sa slabim želucem

Objavljeno: 13:18h

Utakmica plej-auta Superlige Srbije između Radnika i Dinamo Vranja u Surdulici protekla je u senci užasne povrede igrača domaćeg tima Lazara Kojića, koji je polomio nogu i sledi mu dug oporavak.

Na njega je krajnje neoprezno startovao fudbaler Vranjanaca Sek Sejdu, sa obe noge, i to duboko na polovini protivničkog tima, i momentalno zaradio crveni karton, a to možete da vidite na 26. sekundi snimka.

Svima na terenu je bilo jasno da je Kojić doživeo tešku povredu, zanemeli su u trenutku, o tome svedoči i reakcija njegovih saigrača koji su se, gotovo svi od reda, počeli hvatati za glave od užasa koji im je bio pred očima.

I trener Dinama Dragan Antić bio je vrlo ljut zbog poteza svog fudbalera, dobar deo konferencije posle meča posvetio je tom momentu, čak zatražio da Senegalac bude najstrože kažnjen za povredu koju je naneo igraču Radnika.

- Ne mogu da shvatim da jedan igrač onako može da ide! Žao mi je što je mali povređen. Kaznio bih ga maksimalnom kaznom iako je moj igrač. Svi kažu da nije namerno, da je proklizao preko lopte, ali ne možete da idete na dvadeset metara od gola protivnika na taj način. To mi nije pojmljivo! Ne opravdavam to i tražim da ga najstrože kazne koliko mogu. Žao mi je malog, žalim mu brz oporavak, šteta, polomiti nogu mladom igraču koji ima izvanrednu perspektivu... Ja mu se izvinjavam u moje ime i u ime Dinama - utučeno je konstatovao Antić posle utakmce.

Meč je inače završen "podelom plena", rezultatom 1:1, uz golove Filipa Stojanovića iz penala (igrača koji je zamenio povređenog Kojića) i Elefterosa Macukasa, Grka iz redova Vranjanaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.