OVAKO SE POSTAJE PRIVRŽEN KLUBU: Legende Ajaksa terale mladog fudbalera na "Bart Simpson" terapiju!
Edvin van der Sar i Mark Overmars vaspitavaju mladog golmana, Foto: Printscreen/Twitter

GENIJALNO

OVAKO SE POSTAJE PRIVRŽEN KLUBU: Legende Ajaksa terale mladog fudbalera na "Bart Simpson" terapiju!

Navukao je na sebe gnev Ajaksovih navijača

Objavljeno:

Fudbalski klub Ajaks doveo je drugo pojačanje za narednu sezonu.

U pitanju je Kjel Sherpen, golman koji ima 19 godina i koji je stigao iz Emena za 1.500.000 evra. Međutim, pre nego što je i potpisao, odigrao prvu utakmicu i napravio prvi kiks navukao je na sebe gnev Ajaksovih navijača.

Razlog je snimak koji se pojavio na društvenim mrežama iz perioda kada je Sherpen imao 11 godina. Odgajan je kao navijač Fejenorda, a kao dečak je umeo i da izvređa Ajaks pa su zbog toga najzagriženije pristalice bile protiv njegovog dolaska u klub. Čak je uprava dugo oklevala da li da potvrdi vest o novom pojačanju. Čelnici Ajaksa su se dosetili kako da odobrovolje navijače.

Inspiraciju su pronašli u čuvenoj uvodnoj sceni iz serije "Simpsonovi" u kojoj Bart Simpson mora da se izvinjava za svoje nestašluke. Ajaks je dolazak Sherpena objavio zanimljivim video klipom na kome su Edvin van der Sar i Mark Overmars, direktori i igračke legende Ajaksa, u ulogama profesora dok mladi golman mora 1.000 puta da napiše: “Ajaks je najlepši klub Holandije“. Pogledajte na videu ispod ovo genijalno predstavljanje mlado igrača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.