ZARADIO ISKLJUČENJE, PA PRIVUKAO PAŽNJU REČIMA O SUDIJI: Nisam dobro video, ali njihove odluke su uticale na ishod!
Strahinja Pavlović, Foto: Starsport©

POPRILIČNO INTERESANTNA IZJAVA

ZARADIO ISKLJUČENJE, PA PRIVUKAO PAŽNJU REČIMA O SUDIJI: Nisam dobro video, ali njihove odluke su uticale na ishod!

Rekao je i na koje odluke je konkretno mislio

Objavljeno: 22:48h
Nikola Husein

Strahinja Pavlović je odigrao drugi seniorski Večiti derbi u karijeri, ali ovaj, za razliku od prvog, neće pamtiti po dobrom.

Prvo nije baš najbolje reagovao kod drugog gola crveno-belih (doduše, uz ozbiljno "kumovanje" Slobodana Uroševića, koji je poprilično kasnio za svojim igračem Aleksom Vukanovićem), a onda je i isključen, zbog drugog žutog kartona u 94. minutu.

Očigledno vruće glave, posle meča je poručio da smatra da su neke odluke sudije Novaka Simovića i njegovog tima uticale na ishod, iako ih, kako kaže, nije baš dobro video.

- Zvezda je pobedila utakmicu, nismo odigrali kako smo zamislili, možda su neke sudijske odluke uticale na utakmicu, nisam video šta se desilo kod penala, bio sam okrenut leđima, nije na meni da sudim, a drugi žuti nije trebalo da dobijem - rekao je Pavlović.

Na konkretno pitanje na koje sudijske odluke misli, on je rekao da su to penal i njegovo isključenje, odnosno drugi žuti karton.

- Ne bih da pričam, nisam video kako je pao penal, sve ću pogledati, sabraću utiske, na to sam mislio i na moj drugi žuti karton, ali pogledaću video, pa ću videti - rekao je Pavlović, koji očito zbog svojih godina nije mogao da se odupre prvobitnom utisku i emocijama koje su navirale kao .

- Okrećemo se novim utakmicama, nije nam prijatan ovaj pogled na tabelu, daćemo sve od sebe da se vratimo na pravi put.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.