KRUNIĆ: Molio sam druga Lalu da se njegovi ne zaleću na mene! ŠARAC: Pričaš o stvarima o kojima ne sme da se priča!
Simo Krunić sa stručnim štabom posle utakmice, Foto: Beta/Saša Đorđević

PRŠTALO SVUDA

KRUNIĆ: Molio sam druga Lalu da se njegovi ne zaleću na mene! ŠARAC: Pričaš o stvarima o kojima ne sme da se priča!

Meč je završen bez pobednika 2:2, igrači su blistali na terenu

Objavljeno: 19:42h

Utakmicu kakvu nismo navikli da gledamo na terenima Superlige odigrali su Radnički iz Niša i Čukarički.

Meč je završen bez pobednika 2:2, igrači su blistali na terenu, ali su sve upropastili ljudi iz struke koji su izazvali incident ispred tunela na stadionu "Čair".

- Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na vrhunskoj igri i borbi. Za mene je ovo fudbal. Čvrsta, dinamična, sjajna utakmica…. Čestitao bih posebno mojoj ekipi koja je dokazala da može da igra sa svima u ovoj ligi. Bravo momci, vi ste ovo izneli. Poručio bih mom prijatelju Lalatoviću da ne sme da se desi da se njegov drugi pomoćnik Vidak Bratić zaleće na mene. Mi smo drugovi. Iz poštovanja, iako nisam u pravu. Tenzije su velike, utakmica je bila važna. Ja sam se danas borio za Čukarički. Nemojte da mislite da se nekoga bojim. Ja ne dam na svoj klub i ne dam na sebe. Ja sam mali trener, niko i ništa, Milojević i Lalatović su bolji od mene. Ja ginem za svoj klub i ne dam da neko skače na mene. Šarac i Bratić su bili u Čukaričkom, znaju ko su Gale Obradović i Matijašević, znaju šta je taj klub i iz poštovanja prema njemu ne treba da napadaju njegovog glavnog trenera. Ja sam mali trener, ali častan čovek koji gine za svoj klub. To znaju i Ivica Tončev i Novica Tončev, to zna Zvezdan Terzić. To su moji drugovi i ja sam zbog toga bogat čovek - rekao je Simo Krunić.

Nije dugo trebalo da stigne odgovor.

- Simo je imao veliki monolog o nekim stvarima o kojima ne treba da se priča. Druga stvar, nije bilo napadanja od Vidaka Bratića, nego je Simo Krunić napadao mene. Što se tiče igre, bili smo dobri posle njihovog vođstva, preokrenuli smo rezultat, a detalje iz finiša meča ne želim da komentarišem - izjavio je Dragan Šarac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.